Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Surpriză de proporții la Madrid! Simona Halep a scăpat de favorita numărul 2, Naomi Osaka

Irina Aldea

Publicat 02/05/2021 la 16:26 GMT+3

Ziua de duminică a debutat la Madrid cu o surpriză de proporții. Japoneza Naomi Osaka, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a fost elimiantă în turul al doilea al turneului de categorie WTA 1.000 de la Madrid.

Mutua Madrid Open

Credit imagine: Getty Images

O mare surpriză a avut loc duminică în primul meci al zilei de la turneul WTA de la Madrid, o eliminare neașteptată suferită de a doua jucătoare a lumii, Naomi Osaka. Încoronată campioană anul acesta la Australian Open, Naomi Osaka a fost învinsă de tânăra Karolina Muchova din Cehia, scor 6-4, 3-6, 6-1, după o oră și 52 de minute de joc.
Ocupantă a locului 20 în clasamentul WTA, Muchova, o tânără speranță a tenisului feminin, a jucat adesea fără greșeală și nu i-a dat răgaz adversarei ei, mai ales în setul inaugural. Osaka a avut a doua șansă de break a meciului abia la mijlocul setului secund, set în care până la urmă a fost superioară și pe care l-a câștigat la 3. În optimile de finală de la Caja Magica, Muchova o va întâlni pe Maria Sakkari, care a trecut de Kontaveit în minimum de seturi.

Naomi Osaka, eliminată în turul secund la Mutua Madrid Open

Naomi Osaka se afla pe aceeași parte de tablou cu Simona Halep. Cele două se puteau întâlni în semifinale, însă românca a scăpat acum de una dintre cele mai periculoase adversare. La conferința de presă, nipona nu s-a arătat deloc surprinsă de nivelul arătat de adversara ei, Karolina Muchova.
"Nu am fost surprinsă de cum a jucat, am mai întâlnit-o în trecut și la fel a fost, trei seturi disputate. Cel mai important cred că a fost modul în care s-a mișcat pe teren. Vreau să învăț să alunec pe zgura la fel cum o face ea. E impresionant. Eu am luat câteva decizii proaste în alegerea modului în care am jucat anumite puncte. M-a costat, dar sunt fericită de cum am reușit să comunic cu echipa mea după ce am pierdut. Avem un plan bine stabilit, așa că sunt bine", a spus Osaka pentru WTA.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo