Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Trebuie să mă opresc să fac asta!" Simona Halep a oferit explicații după eliminarea de la Madrid

Irina Aldea

Actualizat 04/05/2021 la 21:45 GMT+3

Simona Halep a fost eliminată în faza optimilor de finală la Madrid, iar la conferința de presă a oferit primele explicații pentru înfrângerea încasată azi în fața belgiencei Elise Mertens.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep a fost eliminată, marți, din optimile de finală ale Madrid Open, de către Elise Mertens, cu scorul 6-4, 5-7, 5-7, la capătul unui meci care a durat două ore și 36 de minute de joc. A treia jucătoare a lumii o învinsese pe Elise Mertens ultima dată la turneul masters de la Miami, în două seturi, cu 7-5, 7-5.
Cele două s-au întâlnit până acum de 6 ori, singura victorie de până azi a jucătoarei din Belgia fiind cea din 2019, de la Doha, când Mertens s-a impus în 3 seturi, scor 3-6, 6-4, 6-3. Dubla campioană de Grand Slam din Constanța a câștigat turneul de la Caja Magica la edițiile din 2016 și 2017, în timp ce în 2014 și 2019 a ajuns până în finală.

Ce a spus Simona Halep la conferința de presă după eliminarea de la Madrid

"Sunt foarte fericită cu jocul meu, dar e un lucru pe care trebuie neapărat să-l fac la meciurile următoare: să mă opresc din a greși, pentru că de cele mai multe ori mă grăbesc și fac niște erori pe care în mod normal nu le fac. Da, la asta trebuie să lucrez, să fiu mai răbdătoare în viitor, să-mi iau timp mai mult să mă calmez", a spus Simona Halep la conferința de presă de după eliminarea suferită marți la Madrid.
Pentru traseul de la Madrid, Simona va rămâne cu 34,048 de euro și 120 de puncte în ierarhia WTA de simplu. În primul tur, Simona Halep a trecut de Sara Sorribes Tormo în două seturi, iar în turul al doilea a trecut de chinezoaica Saisai Zheng tot în minimum de seturi, dar în optimi nu a mai reușit aceeași performanță chiar dacă a câștigat setul inaugural.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo