Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

WTA Madrid | Ce scriu marile publicații după ce Simona Halep a fost eliminată în optimi

Irina Aldea

Publicat 04/05/2021 la 18:58 GMT+3

Simona Halep a fost eliminată în faza optimilor de finală la Madrid, iar publicațiile au reacționat imediat, consemnând șocul înfrângerii suferite de dubla campioană de la Caja Magica.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep a fost eliminată, marți, din optimile de finală ale Madrid Open, de către Elise Mertens, cu scorul 6-4, 5-7, 5-7, la capătul unui meci care a durat două ore și 36 de minute de joc. A treia jucătoare a lumii o învinsese pe Elise Mertens ultima dată la turneul masters de la Miami, în două seturi, cu 7-5, 7-5.
Cele două s-au întâlnit până acum de 6 ori, singura victorie de până azi a jucătoarei din Belgia fiind cea din 2019, de la Doha, când Mertens s-a impus în 3 seturi, scor 3-6, 6-4, 6-3. Dubla campioană de Grand Slam din Constanța a câștigat turneul de la Caja Magica la edițiile din 2016 și 2017, în timp ce în 2014 și 2019 a ajuns până în finală.

Ce scriu marile publicații după eliminarea suferită de Simona Halep la Madrid

WTA: "Mertens revine și produce surpriza în turul trei de la Madrid. Halep a avut un break în față atât în setul doi, cât și în cel decisiv, dar Mertens a recuperat și s-a calificat în premieră în sferturile de finală ale Mutua Madrid Open".
L’Equipe: "Sezonul de zgură al Simonei Halep începe piano piano. Semifinalistă la Stuttgart unde a fost bătută sec de Aryna Sabalenka (6-3, 6-2), a treia clasată în ierarhia mondială nu a putut depăși faza optimilor la Madrid. Românca a debutat cu dreptul și a câștigat primul meci, dar nu a putut să continue la același nivel. Ea a avut probleme în special pe propriul serviciu cu 10 duble greșeli și un procentaj de 53 % la primul serviciu. De altfel, o astfel de eroare i-a adus victoria Elisei Mertens care va juca în sferturi cu Aryna Sabalenka".
Punto de Break: "Mertens a dat tonul și a reușit un meci excelent împotriva lui Halep. Au fost multe greșeli de ambele părți, iar câșigătoarea s-a decis abia la ultimepe puncte".
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo