Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alcaraz, întâmpinat acasă cu tobe în uralele oamenilor! "Carlitos" a ieșit cu trofeul de la Madrid pe balcon

Irina Aldea

Publicat 10/05/2022 la 16:45 GMT+3

Carlos Alcaraz e fără doar și poate cel mai popular tenismen în acest moment. După câștigarea trofeului de la Madrid, Carlitos a mers acasă și a avut parte de o primire călduroasă din partea oamenilor, care l-au așteptat în urlale, bătând tobele.

Mutua Madrid Open. Rezumatul unei finale de poveste realizată de Carlos Alcaraz contra lui Zverev

Carlos Alcaraz este fără îndoială omul momentului în tenisul mondial, după o săptămână fantastică la turneul de la Madrid, în cadrul căruia a învins trei din primii patru jucători ai lumii, în ordine, pe Rafael Nadal, Novak Djokovic și Alexander Zverev. În marea finală, jucătorul în vârstă de 19 ani s-a impus categoric contra germanului, cu 6-3, 6-1, la capătul unui meci care a durat o oră și 4 minute de joc.
Specialiștii îi prevăd un viitor strălucit tânărului care abia a împlinit 19 ani, considerându-l chiar capabil să depășească bornele atinse de cei 3 mari jucători care au dominat tenisul în ultimii 20 de ani: Roger Federer, Rafa Nadal și Novak Djokovic. Carlos Alcaraz are planuri mari. El s-a retras de la Roma pentru a pune turneul de la Roland Garros pe primul loc, însă până la Paris, Carlitos a decis să meargă acasă și să se odihnească preț de câteva zile.
CITEȘTE ȘI:

Carlos Alcaraz, întâmpinat cu tobe în uralele oamenilor

Carlos Alcaraz a avut parte la El Palmar, în Murcia, de o primire călduroasă. Vecinii și fanii puștiului de 19 ani s-au strâns în fața apartamentului părinților lui Carlos pentru a celebra victoria fabuloasă de la Madrid. Euforia oamenilor a continuat, mai ales că Alcaraz și-a făcut apariția la balcon cu trofeul cucerit la Caja Magica.
Însoțit de părinți, Carlos Alcaraz a sărbătorit și cu vecinii și fanii săi din El Palmar victoria superbă de la Madrid, în urma căreia a mai scris o pagină de istorie. La doar 19 ani, Carlos Alcaraz este cel mai tânăr campion al turneului de la Madrid, depășindu-l pe Nadal la acest capitol. În plus, el este primul tenismen din 2007 care învinge trei jucători din Top 4 la un turneu Masters 1000.
Turneul Masters de la Roma se desfășoară în perioada 8-15 mai, în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Programul zilei la Roma, 10 mai 2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo