Carlos Alcaraz este fără îndoială omul momentului în tenisul mondial, după o săptămână fantastică la turneul de la Madrid, în cadrul căruia a învins trei din primii patru jucători ai lumii, în ordine, pe Rafael Nadal, Novak Djokovic și Alexander Zverev. În marea finală, jucătorul în vârstă de 19 ani s-a impus categoric contra germanului, cu 6-3, 6-1, la capătul unui meci care a durat o oră și 4 minute de joc.
Specialiștii îi prevăd un viitor strălucit tânărului care abia a împlinit 19 ani, considerându-l chiar capabil să depășească bornele atinse de cei 3 mari jucători care au dominat tenisul în ultimii 20 de ani: Roger Federer, Rafa Nadal și Novak Djokovic. Carlos Alcaraz are planuri mari. El s-a retras de la Roma pentru a pune turneul de la Roland Garros pe primul loc, însă până la Paris, Carlitos a decis să meargă acasă și să se odihnească preț de câteva zile.
CITEȘTE ȘI:
Wimbledon
Carlos Alcaraz, din ce în ce mai bun pe iarnă! Ibericul, calificare la pas în turul 3 la Wimbledon
ACUM 21 ORE

Carlos Alcaraz, întâmpinat cu tobe în uralele oamenilor

Carlos Alcaraz a avut parte la El Palmar, în Murcia, de o primire călduroasă. Vecinii și fanii puștiului de 19 ani s-au strâns în fața apartamentului părinților lui Carlos pentru a celebra victoria fabuloasă de la Madrid. Euforia oamenilor a continuat, mai ales că Alcaraz și-a făcut apariția la balcon cu trofeul cucerit la Caja Magica.
Însoțit de părinți, Carlos Alcaraz a sărbătorit și cu vecinii și fanii săi din El Palmar victoria superbă de la Madrid, în urma căreia a mai scris o pagină de istorie. La doar 19 ani, Carlos Alcaraz este cel mai tânăr campion al turneului de la Madrid, depășindu-l pe Nadal la acest capitol. În plus, el este primul tenismen din 2007 care învinge trei jucători din Top 4 la un turneu Masters 1000.
Turneul Masters de la Roma se desfășoară în perioada 8-15 mai, în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2022/05/10/3369998.jpg
Wimbledon
Obiectivul lui Carlos Alcaraz înainte de Wimbledon! Ce așteptări are de la competiția pe iarbă
26/06/2022 LA 20:34
Tenis
Țiriac și "pariul" din tenisul mondial masculin! Omul de afaceri a dat verdictul: "Va fi numărul 1"
16/06/2022 LA 17:39