Britanicul Andy Murray s-a retras de la turneul Masters de la Madrid, unde a ajuns în turul al treilea și trebuia să se întâlnească cu sârbul Novak Djokovic, liderul mondial din ATP. Organizatorii turneului au transmis că Murray are o problemă de sănătate care nu-i permite să fie azi prezent pe teren.
Prin urmare, Djokovic se califică fără luptă în sferturile de finală, acolo unde va juca împotriva câștigătorului dintre polonezul Hubert Hurkacz și sârbul Dusan Lajovic. În locul lui Djokovic și Murray, pe terenul central vor juca rusul Andrey Rublev și britanicul Daniel Evans.
Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
20/05/2022 LA 12:35
CITEȘTE ȘI:

Murray, OUT de la Madrid. Djokovic e în sferturi la Caja Magica

Aceasta trebuia să fie prima lor confruntare după cinci ani de așteptare, de la întâlnirea care a avut loc la Doha în 2017. Novak Djokovic a trecut în turul secund la Madrid de Gael Monfils în minimum de seturi, iar în optimile de finală ne urma să-l înfrunte pe Murray.
Britanicul, aflat în prezent pe locul 78 în ierarhia mondială, îl înfruntase pe Nole în total de 36 de ori, însă ultimul lor meci direct a avut loc în urmă cu mai bine de cinci ani, în ianuarie 2017 la Doha. Bilanţul este net favorabil sârbului, care s-a impus în 25 de meciuri, în timp ce Murray a câştigat de 11 ori.
Turneul Masters de la Madrid se desfășoară în perioada 26 aprilie - 8 mai și e transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland-Garros
French Open 2022: informații, premii și favoriți
18/05/2022 LA 20:44
Tenis
Clasamentul turneelor mari câștigate în ATP, actualizat. Diferența dintre Djokovic, Nadal și Federer
16/05/2022 LA 16:51