Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carlos Alcaraz, în semifinale la Madrid, după victoria fabuloasă cu Nadal! Urmează super-duelul cu Djokovic

Irina Aldea

Actualizat 06/05/2022 la 20:03 GMT+3

Carlos Alcaraz s-a calificat în semifinale la turneul Masters de la Madrid după ce a trecut de compatriotul Rafael Nadal, iar în penultimul act vom avea parte de un super duel între Alcaraz și Djokovic.

Alcaraz & Nadal

Credit imagine: Getty Images

Carlos Alcaraz s-a calificat în semifinale la turneul Masters de la Madrid după ce și-a învins idolul, pe Rafael Nadal, cu scorul de 6-2, 1-6, 6-3, la capătul unui meci incredibil care a durat două ore și 17 minute de joc. Pentru un loc în marea finală, Alcaraz se va duela în premieră cu Novak Djokovic.
picture

Carlos Alcaraz, victoria carierei la Madrid, în fața idolului Rafael Nadal. Mingea de meci

În primul set, Carlos Alcaraz a defilat de-a dreptul pe zgura de la Caja Magica în fața idolului său, Rafael Nadal. Tânărul spaniol a evoluat la un nivel fabulos în manșa inaugurală, însă în setul secund a început să comită din ce în ce mai multe erori, până în momentul în care, la 6-2, 1-2, a căzut pe teren și și-a accidentat glezna, sprijinindu-se în mâna de joc. Echipa medicală a intervenit și i-a aplicat spaniolului un bandaj gros pe gleznă, dar jocul lui nu s-a mai legat pentru a încerca să câștige în minimum de seturi.
picture

Meciul de foc Nadal - Alcaraz, întrerupt la Madrid de o urgență medicală în tribune

CITEȘTE ȘI:

Carlos Alcaraz, victorie fabuloasă cu Rafael Nadal, în sferturi la Madrid

În setul decisiv, Carlos Alcaraz a jucat din nou la nivelul din primul set, numai că de data aceasta și Nadal și-a ridicat nivelul foarte mult, astfel că am avut parte de un set decisiv fantastic. La final, Carlitos, așa cum îi place să fie strigat, a spus că a fost de departe cel mai dificil meci din punct de vedere emoțional.
De partea cealaltă, Novak Djokovic s-a calificat în semifinale la ediția din acest an, după ce a trecut de favoritul numărul 12, Hubert Hurkacz, cu scorul de 6-3, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 22 de minute de joc.
Turneul Masters de la Madrid se desfășoară în perioada 26 aprilie - 8 mai și e transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo