"În teorie, nu am nicio şansă în acest meci. El este numărul unu mondial, iar eu joc cu un şold de metal. Va fi o ocazie bună pentru a vedea unde se află jocul meu acum. Am disputat atâtea mari bătălii în trecut, în cele mai mari turnee. Nu ştiam dacă voi avea şansa să mai joc într-o zi împotriva lui. Voi avea o atitudine fantastică, voi da maximum şi voi vedea ce se întâmplă", a declarat Murray.

"Vintage" Andy Murray: victorie cu Shapovalov și duel de 5 stele cu Djokovic, la Madrid, în turul 3

CITEȘTE ȘI:
Mutua Madrid Open
Auger-Aliassime şi Davidovich Fokina au oferit meciul turneului, la Roma
11/05/2022 LA 05:24
SIMONA HALEP A ALUNGAT ORICE SPECULAȚIE PRIVIND RELAȚIA CU MOURATOGLOU. ANUNȚUL SUPER-CAMPIOANEI

5 ani de la ultimul Djokovic - Murray

Murray, aflat în prezent pe locul 78 în ierarhia mondială, l-a înfruntat în total de 36 de ori pe Djokovic în circuitul profesionist, însă ultimul lor meci direct a avut loc în urmă cu mai bine de cinci ani, în ianuarie 2017 la Doha. Bilanţul este net favorabil sârbului, care s-a impus în 25 de meciuri, în timp ce Murray a câştigat de 11 ori.
Jucătorul britanic, în vârstă de 35 de ani, căruia i-a fost implantată o proteză de titan la şold în 2019, evoluează la Madrid în baza unei invitaţii oferite de organizatori. El l-a învins luni seară (6-3, 6-4) pe austriacul Dominic Thiem, fost număr 3 mondial şi dublu finalist la Roland Garros, care a revenit la rândul său după o lungă perioadă de indisponibilitate din cauza unei accidentări la încheietura mâinii drepte.
Andy Murray a obţinut la Madrid prima sa victorie pe zgură după cinci ani. Ultimul său succes pe această suprafaţă data de la ediţia 2017 a turneului de la Roland Garros. Marţi, el a trecut în trei seturi, 6-1, 6-3, 6-2, de canadianul Denis Shapovalov.
Sursa: Agerpres
Turneul ATP Masters de la Madrid se desfășoară în perioada 26 aprilie - 8 mai și e transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Mutua Madrid Open
Antrenorul lui Alcaraz a dezvăluit obiectivele spaniolului după titlul de la Madrid: "E aproape!"
10/05/2022 LA 14:42
Mutua Madrid Open
Alcaraz, întâmpinat cu tobe în uralele oamenilor! Carlitos a ieșit cu trofeul de la Madrid pe balcon
10/05/2022 LA 13:45