De 5 ori campion la Madrid, Rafael Nadal a făcut o declarație îngrijorătoare la Caja Magica, spunând că nu s-a putut pregăti așa cum și-a dorit din cauza durerii existente. După ce a fost ovaționat de publicul de pe Santiago Bernabeu, atunci când a dat lovitura de start la meciul Real Madrid - Espanyol, Rafael Nadal a oferit câteva declarații în pauza meciului. Ibericul a fost foarte sincer cu privire la forma sa fizică.
Rafa Nadal se va întâlni cu învingătorul dintre Kecmanovic sau Bublik. Pentru Alcaraz, primul adversar va fi Basilashvili sau Fognini.Rafael Nadal și Novak Djokovic au fost plasați pe aceeași parte de tablou și se pot întâlni în semifinale. În plus, putem avea parte de un super-duel în sferturi între Rafael Nadal și Carlos Alcaraz, între prezentul și viitorul tenisului spaniol masculin.
CITEȘTE ȘI:
Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
IERI LA 12:35

Rafa Nadal, declarații îngrijorătoare înainte de Madrid Open

Rafa s-a declarat conștient de forma fizică, dar nu este îngrijorat de cel mai mare obiectiv al său: Roland-Garros (22 mai - 5 iunie): "Aceste săptămâni au fost dificile, acest hop cu accidentarea a fost foarte descurajatoare și nu am putut face aproape nimic. Au fost două săptămâni foarte slabe și realitatea este că sunt aici doar pentru acest turneu.
Sunt conștient că acest turneu de la Madrid va fi foarte dificil pentru mine și că ceea ce am în minte este Roland Garros. Important este să ajung la Paris sănătos și bine. Adevărul este că eu cred că cele trei săptămâni pe care le am în fața mea vor fi suficiente pentru a ajunge acolo la forma maximă, să sperăm", a recunoscut Rafa.
Turneul Masters de la Madrid se desfășoară în perioada 26 aprilie - 8 mai și e transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland Garros
"Nadal este idolul nostru, dar Alcaraz va însemna mai mult!" Corretja, despre viitorul lui Carlitos
19/05/2022 LA 05:08
Roland-Garros
French Open 2022: informații, premii și favoriți
18/05/2022 LA 20:44