Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rafa Nadal și-a îngrijorat fanii la Madrid. Mesaj sincer al spaniolului: "Nu am putut să mă pregătesc!"

Irina Aldea

Publicat 01/05/2022 la 11:04 GMT+3

Rafael Nadal a ajuns la Madrid cu obiectivul de a-și găsi ritmul pe zgură înainte de cel mai important turneu din cariera lui: Roland Garros. Ibericul și-a îngrijorat fanii la Madrid cu o declarație despre starea fizică.

Rafael Nadal

Credit imagine: Getty Images

De 5 ori campion la Madrid, Rafael Nadal a făcut o declarație îngrijorătoare la Caja Magica, spunând că nu s-a putut pregăti așa cum și-a dorit din cauza durerii existente. După ce a fost ovaționat de publicul de pe Santiago Bernabeu, atunci când a dat lovitura de start la meciul Real Madrid - Espanyol, Rafael Nadal a oferit câteva declarații în pauza meciului. Ibericul a fost foarte sincer cu privire la forma sa fizică.
Rafa Nadal se va întâlni cu învingătorul dintre Kecmanovic sau Bublik. Pentru Alcaraz, primul adversar va fi Basilashvili sau Fognini.Rafael Nadal și Novak Djokovic au fost plasați pe aceeași parte de tablou și se pot întâlni în semifinale. În plus, putem avea parte de un super-duel în sferturi între Rafael Nadal și Carlos Alcaraz, între prezentul și viitorul tenisului spaniol masculin.
CITEȘTE ȘI:

Rafa Nadal, declarații îngrijorătoare înainte de Madrid Open

Rafa s-a declarat conștient de forma fizică, dar nu este îngrijorat de cel mai mare obiectiv al său: Roland-Garros (22 mai - 5 iunie): "Aceste săptămâni au fost dificile, acest hop cu accidentarea a fost foarte descurajatoare și nu am putut face aproape nimic. Au fost două săptămâni foarte slabe și realitatea este că sunt aici doar pentru acest turneu.
Sunt conștient că acest turneu de la Madrid va fi foarte dificil pentru mine și că ceea ce am în minte este Roland Garros. Important este să ajung la Paris sănătos și bine. Adevărul este că eu cred că cele trei săptămâni pe care le am în fața mea vor fi suficiente pentru a ajunge acolo la forma maximă, să sperăm", a recunoscut Rafa.
Turneul Masters de la Madrid se desfășoară în perioada 26 aprilie - 8 mai și e transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo