Madridul este în această săptămână gazda mai multor evenimente sportive de top. Pe lângă turneul de tenis de la Caja Magica, stadionul Santiago Bernabeu a găzduit miercuri seară returul dintre Real Madrid și Manchester City, din semifinalele Champions League.
"Galacticii" s-au calificat dramatic în ultimul act al celei mai importante competiții intercluburi de pe continent, învingând-o pe Manchester City cu 3-1, după prelungiri, scor general 6-5.
La meciul de pe Santiago Bernabeu au asistat, printre alții, și Rafael Nadal, Novak Djokovic și Carlos Alcaraz, care sunt calificați în optimile de finală ale turneului de la Madrid.
Roland-Garros
French Open 2022: informații, premii și favoriți
ACUM 5 ORE
Cei trei jucători de tenis au stat aproape unii de alții în tribune, iar Nadal a fost văzut făcând fotografii cu telefonul mobil, detaliu prin care a demonstrat că este un suporter al echipei blanco.
Citește și:

"Modric îmi e prieten bun"

La pauza meciului, Novak Djokovic a vorbit despre prezența sa pe Santiago Bernabeu. Liderul ATP s-a arătat încântat de atmosferă și de faptul că se poate bucura de fotbal.
"Sunt foarte fericit să fiu aici și să urmăresc un meci de fotbal la un nivel foarte înalt. Îl cunosc pe Luka Modric foarte bine, vorbim aceeași limbă, este un prieten bun și îmi place să-l văd jucând fotbal.
Atmosfera este diferită față de cea de la meciurile de tenis, aici sunt mai mulți suporteri în tribune", a punctat Djokovic pentru Movistar.
https://i.eurosport.com/2022/05/05/3366854.jpg
Astăzi, pentru cei trei jucători de tenis urmează meciurile din optimile de finală ale turneului de la Madrid. Novak Djokovic îl va înfrunta pe Andy Murray, Rafael Nadal va juca împotriva lui David Goffin, iar Carlos Alcaraz va da piept cu Cameron Norrie.
Dacă își vor câștiga duelurile din optimi, Nadal și Alcaraz se vor întâlni în sferturi, iar câștigătorul ar putea da peste Djokovic în semifinale.
Turneul Masters de la Madrid se desfășoară în perioada 26 aprilie - 8 mai și e transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland Garros
Carlos Alcaraz, avertisment clar pentru Djokovic și Nadal înainte de Roland Garros: "Sunt pregătit!"
ACUM 14 ORE
Tenis
Clasamentul turneelor mari câștigate în ATP, actualizat. Diferența dintre Djokovic, Nadal și Federer
16/05/2022 LA 16:51