Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

S-a tras la sorți tabloul turneului ATP Masters 1000 de la Madrid! Alcaraz și Medvedev, principalii favoriți

Alex Masgras

Publicat 24/04/2023 la 09:54 GMT+3

S-a tras la sorți tabloul turneului ATP Masters 1000 de la Madrid. Carlos Alcaraz, Stefanos Tsitsipas, Casper Ruud, Daniil Medvedev sau Andrey Rublev vor lua startul la turneul organizat în capitala Spaniei. Ediția din acest an va avea loc în perioada 26 aprilie-7 mai, ediție de la care vor lipsi jucători precum Rafael Nadal, Novak Djokovic sau Jannik Sinner.

Mutua Madrid Open. Rezumatul unei finale de poveste realizată de Carlos Alcaraz contra lui Zverev

Tabloul turneului ATP Masters 1000 de la Madrid, al doilea turneu Masters pe zgură al sezonului, s-a tras la sorți. Meciurile de pe tabloul principal vor începe miercuri, 26 aprilie, iar ediția din acest an propune o întrecere fără Rafael Nadal și Novak Djokovic. Jannik Sinner și Matteo Barrettini sunt alte nume notabile care vor lipsi în acest an de la Madrid. Cei 32 de capi de serie vor avea un prim tur liber la ediția din acest an.
Carlos Alcaraz, campionul en-titre și cap de serie al turneului de la Madrid va intra direct din turul al doilea, acolo unde va juca împotriva câștigătorului dintre finlandezul Emil Ruusuvuori și francezul Ugo Humbert.
În optimi, Alcaraz îl poate întâlni pe Alexander Zverev, cel pe care îl învingea fără drept de apel în finala din urmă cu un an, în timp ce în sferturi poate juca cu Andrey Rublev, cel care a câștigat recent la Monte-Carlo și a ajuns până în ultimul act de la Banja Luka. În semifinale putem avea o întâlnire între Alcaraz și Holger Rune, campion săptămâna trecută la Munchen și finalist la Monte-Carlo în urmă cu două săptămâni sau cu Casper Ruud, cap de serie numărul 3.
Citește și:

Carlos Alcaraz și Daniil Medvedev, principalii favoriți ai turneului de la Madrid

Daniil Medvedev, cap de serie numărul 2 la Madrid, se pregătește pentru un adevărat blockbuster în turul secund. Rusul îl poate întâlni pe Andy Murray, cel care va juca în primul tur împotriva unui jucător venit din calificări. În sferturi, Medvedev îl poate întâlni pe Taylor Fritz, în timp ce în semifinale îi poate avea ca adversari pe Stefanos Tsitsipas sau Felix Auger-Aliassime.
După finala pierdută la Barcelona în fața lui Carlos Alcaraz, Stefanos Tsitsipas se poate duela în primul tur de la Madrid cu Dominic Thiem, dublu finalist la Madrid. Austriacul a primit un wildcard și va juca în primul tur cu Kyle Edmund. În optimi, Tsitsipas se poate întâlni cu Tommy Paul, în timp ce în sferturi poate juca împotriva lui Felix Auger-Aliassime.
Carlos Alcaraz a câștigat anul trecut turneul de la Madrid, după o finală în care l-a învins pe Alexander Zverev, scor 6-3, 6-1. În sferturi, tânărul spaniol trecea de Rafael Nadal, în timp ce în semifinale îl învingea pe Novak Djokovic.
Turneul ATP Masters 1000 de la Miami se va disputa în perioada 26 aprilie-7 mai și va fi transmis în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport.
picture

Acțiunea din circuitul ATP se vede și în 2023 pe Eurosport și pe aplicația Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo