Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gauff, de nerecunoscut pe final de meci! Coco, OUT de la Madrid, după ce a pierdut setul 1 de la 5-2

Maria Olteanu

Actualizat 29/04/2024 la 20:09 GMT+3

Coco Gauff a fost eliminată în această seară în optimile de finală de la Madrid, după ce a pierdut cu 6-7, 6-4, 4-6 partida cu conaționala Madison Keys.

Coco Gauff | prosche tennis grand prix | tennis | women | ESP Player Feature

Credit imagine: Getty Images

După ce a reușit în turul următor să câștige și să intre pe o listă selectă de pe care mai fac parte doar Simona Halep și Victoria Azarenka, Coco Gauff a continuat luni parcursul la turneul de 1000 de puncte WTA de la Madrid în fața conaționalei Madison Keys.
Gauff a fost însă eliminată de Keys, în decisiv, după ce a condus cu 5-2 în primul set, pe care l-a pierdut, și mai apoi cu 4-2 în decisiv.
Americanca, a treia favorită a turneului din capitala Spaniei, a început confruntarea din optimi cu serviciu pierdut, dar mai apoi și-a recuperat game-ul și a egalat situația la 1. De la 3 egal, Coco a preluat frâiele primului set și părea că totul se va îndrepta spre o primă manșă câștigată lejer de cea de-a treia jucătoare a lumii.
De la 5-2 pentru Gauff, scorul a devenit 5-6 pentru Keys, care a servit pentru a câștiga primul set, dar până la urmă manșa a intrat în tie-break.
Gauff a condus 3-2, dar Keys a fost mai precisă și și-a adjudecat setul cu 7-4 după o oră de joc.
Citește și:

Gauff, OUT în optimi de la Madrid

Setul secund a început aproape la fel ca primul. Keys a fost de această dată cea care și-a pierdut serviciul, dar mai apoi Gauff a greșit și ea.
Cu presiunea pe umeri după ce a cedat un prim set pe care l-a avut în mână, Gauff a continuat să aibă câteva probleme și în setul al doilea. A condus cu 5-3, dar după a irosit trei mingi de set și i-a permis lui Keys să se apropie la 5-4.
S-a terminat până la urmă manșa în favoarea lui Gauff, 6-4, care a împins jocul în decisiv.
Acolo, partida a fost extrem de echilibrată, Keys și-a pierdut serviciul, iar Gauff a avut o șansă foarte mare să încheie confruntarea în favoarea sa. Nu a făcut-o însă și de la 4-2, locul 20 WTA a egalat la 4, făcând finalul meciului extrem de încins.
După ce a revenit de la 2-4, Keys a trecut la conducere, la 5-4, și a câștigat duelul americancelor, 6-4, calificându-se în sferturile de finală ale competiției de la Madrid.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo