Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jaqueline Cristian, învinsă dramatic la Madrid de Collins! "Danimal", scandal cu publicul: "Dispari!"

Irina Aldea

Actualizat 28/04/2024 la 21:11 GMT+3

Jaqueline Cristian a bifat o evoluție entuziasmantă la Madrid în partida cu Danielle Collins, câștigând primul set al confruntării. Din păcate pentru româncă, americanca a revenit spectaculos și s-a calificat în optimile de finală la Caja Magica. Meciul nu a fost lipsit de tensiuni, Collins având un conflict deschis cu câțiva spectatori din tribune.

Jaqueline Cristian, Mutua Madrid Open 2024

Credit imagine: Getty Images

Jaqueline Cristian a fost la doar câteva game-uri distanță de calificarea în optimile de finală de la Madrid, însă adversara ei, Danielle Collins, favorită numărul 13 la turneul de 1000 de puncte din capitala Spaniei, a obținut până la urmă victoria. Americanca s-a impus cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1, la capătul unui meci care a durat două ore de joc, calificându-se în premieră în optimi la Madrid.
Primul set a fost adjudecat de Jaqueline Cristian în urma unui singur break, la scorul de 3-2. Sportiva noastră a servit excepțional în manșa inaugurală și nu i-a oferit adversarei ei nicio șansă de break. În setul secund, Jaqueline a servit în continuare foarte bine, până la scorul de 4-5, atunci când Collins a pus presiune, reușind să obțină break-ul și să trimită partida în decisiv, acolo unde românca nu a avut nicio șansă.
CITEȘTE ȘI:

Jaqueline Cristian, eliminată dramatic! Collins, scandal cu publicul la Madrid

În primul set, când Jaqueline Cristian punea presiune constantă, Danielle Collins a intrat în conflict cu câțiva spectatori din tribune, care vociferau pe margine. Americanca nu a acceptat să-i audă și a luat imediat atitudine, vorbindu-le pe un ton nu prea prietenos: "Dispari! Vino tu și joacă! Vino aici și fă ceea ce fac eu, bine? Ai mai mult respect!", le-a strigat americanca spectatorilor, înainte de a câștiga un punct important și a se răsti din nou la oamenii din tribune.
Pentru Collins, care a obținut azi a 15-a victorie consecutivă (8-0 pe zgură în 2024), urmează duelul din optimile de finală cu învingătoarea meciului dintre Aryna Sabalenka, favorita numărul 2, campioană en-titre, și Robin Montgomery, o jucătoare din SUA în vârstă de doar 19 ani.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo