Tenismenul de 36 de ani este un jucător de golf consacrat în turneele de amatori, acest sport fiind una dintre activitățile preferate ale ibericului în afara terenului de tenis. Nadal a participat în numeroase turnee, majoritatea pe tărâm natal.
"El Matador" a jucat în februarie în Campionatul Masculin de Amatori Medii din Baleare, unde a ocupat locul al doilea și a obținut o performanță notabilă și în Campionatul de Golf din Baleare, unde a încheiat turneul pe poziția a cincea. Jucătorul spaniol este așteptat din nou la turneul din Marea Mediterană.
Tenis
Nadal și Alcaraz, comparați de Mouratoglou! Detaliul scos în evidență de antrenorul Simonei Halep
06/08/2022 LA 05:42
Nadal se pregătește să revină pe terenul de tenis, după ce a fost nevoit să abandoneze în turneul de la Wimbledon, din cauza unei rupturi abdominale. Câștigător a 22 de turnee de Grand Slam, ibericul s-a oprit la All England Club în semifinale, unde ar fi trebuit să îl întâlnească pe Nick Kyrgios.

Rafa vânează al 23-lea Grand Slam

Tenismenul spaniol va reveni cel mai probabil la turneul de la Montreal, urmat de cel dn Cincinnati, pentru a-și pregăti jocul pe hard. "Matador" vrea să își intre în ritm, pentru a fi în cea mai bună formă la turneul de la US Open, unde poate cuceri un nou titlu de mare șlem.
Nadal ar ajunge la borna 23 și s-ar distanța din nou la două titluri de principalul său urmăritor, Novak Djokovic. Rafa a cucerit până acum patru titluri la New York, după ce i-a învins în ultimul act pe Daniil Medvedev (2019), Kevin Anderson (2017) și în două rânduri pe Nole (2013, 2010).
Turneul de la US Open va avea loc în perioada 29 august-11 septembrie.
Tenis
Carlos Alcaraz, record absolut în ATP! Capitolul la care îi eclipsează pe Nadal, Federer și Djokovic
04/08/2022 LA 14:02
Tenis
Federer, Nadal și Djokovic, "ca vinul". Jucătorii cu cele mai multe titluri majore după 30 de ani
03/08/2022 LA 14:26