"Regele zgurii" a dominat autoritar meciul cu mult mai tânărul Rublev, pe care îl considera cel mai puternic adversar, înaintea turneului. Rusul a greșit mult în această seară și s-a văzut pus în mare dificultate de serviciul ideal al ibericului.
Nadal n-a pierdut vreun game pe propriul serviciu în meciul de pe O2 Arena, reușind în schimb să facă 2 break-uri, care s-au dovedit decisive în această seară.
Primul game a venit la 4-2 în primul set, pe care ibericul și l-a adjudecat cu 6-3. Nadal a continuat să-și facă serviciul și să joace foarte bine pe retur și în setul al doilea. "Regele zgurii" a făcut break-ul în debutul setului secund, pe care l-a câștigat apoi cu 6-4.
Australian Open
Australian Open 2022 | Rezumatul meciului dintre Barbora Krejcikova și Jelena Ostapenko
ACUM 26 MINUTE
Pentru Nadal urmează meciul cu Dominic Thiem. Tot astăzi, austriacul a câștigat în fața lui Tsitsipas, scor 7-6, 4-6, 6-3.

Nadal, după debutul cu dreptul la Turneul Campionilor: "Victoria, singurul meu scop"

La finalul meciului de pe O2 Arena, Nadal a vorbit despre debutul cu dreptul de la Turneul Campionilor:
"Primul meci întotdeauna e greu. Rublev e într-o formă bună, a jucat bine. Sunt fericit că am câștigat. Sunt condiții dificile, fără spectatori. Eu intru pe teren să câștig, e singurul meu scop.
Încerc să-mi fac jocul. Serviciul mi-a funcționat bine și asta e cel mai important. Am avut șanse pe retur și le-am fructificat. Așa s-a scris istoria meciului. Sunt mulțumit de această victorie, e un început bun. Vom vedea, și Thiem și Stefanos sunt jucători foarte buni.", a spus Rafael Nadal.
Australian Open
Kudermetova - Sakkari - Australian Open
ACUM 34 MINUTE
Australian Open
"Poate Rafa Nadal să câștige titlul la Australian Open 2022?" Mats Wilander nu a stat pe gânduri
ACUM 2 ORE