Rafael Nadal a jucat noaptea trecută un meci demonstrativ la Atlanta împotriva lui Grigor Dimitrov la o zi distanță după ce a câștigat finala turneului de la Acapulco. Numărul 2 mondial, Nadal a fost întrebat înainte de meciul cu Dimitrov de relația pe care o are cu Roger Federer.
Nadal, Federer și Djokovic au dominat tenisul mondial în ultimii 15 ani și sunt în luptă directă pentru a avea cele mai multe turnee de Grand Slam câștigate. În prezent, Nadal are cu unul mai puțin decât Federer.
Avem o frumoasă poveste împreună. Avem cariere foarte lungi și ne-am întâlnit în cele mai importante turnee de atâtea ori. În același timp, cred că am reușit să creăm evenimente importante caritabile, precum cel din Cape Town, Africa de Sud. Este o rivalitate, desigur, dar în același timp este și o prietenie
US Open
De ce nu a reușit Djokovic "Calendar Grand Slam": "Participarea la Jocurile Olimpice, o mare eroare"
IERI LA 15:31
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
2021, anul lui Novak Djokovic! Sârbul e doar al 5-lea jucător din istorie care reușește asta
22/09/2021 LA 16:04
Laver Cup
Cine câștigă a patra ediție a Laver Cup. Pariul lui Roger Federer înaintea evenimentului din Chicago
22/09/2021 LA 15:09