În urmă cu câteva zile, înaintea startului turneului de la Dubai, Novak Djokovic a acordat un interviu în care a spus că el, Roger Federer și Rafael Nadal au un grup comun de whatsapp în care-și trimit mesaje ocazional. "Da, avem un grup de whatsapp, cu toții suntem foarte activi uneori, când timpul ne-o permite. Ne înțelegem foarte bine, există un respect reciproc între noi, atât în viața profesională, cât și în viața privată", a spus Nole.
Sârbul a fost contrazis la doar câteva zile distanță de Rafael Nadal, aflat la turneul de la Acapulco. Marele campion iberic a precizat că spusele sârbului nu sunt adevărate în totalitate întrucât pe grupul respectiv nu sunt doar ei trei, dar și alți jucători pentru că este un grup dedicate consiliului ATP.

Rafael Nadal a clarificat situația grupului de whatsapp

Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
IERI LA 12:35
Nu avem un grup doar cu noi trei, ci cu mai mulți oameni. Aceia dintre noi care suntem în consiliul jucătorilor din ATP suntem în grup pentru a rămâne informați și pentru a primi noutăți despre ce se întâmplă. Există un chat comun, dar nu suntem doar noi trei acolo. Nu vorbim în fiecare zi, acel grup a fost creat pentru chestiuni profesionale și atât.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland Garros
"Nadal este idolul nostru, dar Alcaraz va însemna mai mult!" Corretja, despre viitorul lui Carlitos
19/05/2022 LA 05:08
Roland-Garros
French Open 2022: informații, premii și favoriți
18/05/2022 LA 20:44