În urmă cu câteva zile, înaintea startului turneului de la Dubai, Novak Djokovic a acordat un interviu în care a spus că el, Roger Federer și Rafael Nadal au un grup comun de whatsapp în care-și trimit mesaje ocazional. "Da, avem un grup de whatsapp, cu toții suntem foarte activi uneori, când timpul ne-o permite. Ne înțelegem foarte bine, există un respect reciproc între noi, atât în viața profesională, cât și în viața privată", a spus Nole.
Sârbul a fost contrazis la doar câteva zile distanță de Rafael Nadal, aflat la turneul de la Acapulco. Marele campion iberic a precizat că spusele sârbului nu sunt adevărate în totalitate întrucât pe grupul respectiv nu sunt doar ei trei, dar și alți jucători pentru că este un grup dedicate consiliului ATP.

Rafael Nadal a clarificat situația grupului de whatsapp

US Open
De ce nu a reușit Djokovic "Calendar Grand Slam": "Participarea la Jocurile Olimpice, o mare eroare"
23/09/2021 LA 15:31
Nu avem un grup doar cu noi trei, ci cu mai mulți oameni. Aceia dintre noi care suntem în consiliul jucătorilor din ATP suntem în grup pentru a rămâne informați și pentru a primi noutăți despre ce se întâmplă. Există un chat comun, dar nu suntem doar noi trei acolo. Nu vorbim în fiecare zi, acel grup a fost creat pentru chestiuni profesionale și atât.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
2021, anul lui Novak Djokovic! Sârbul e doar al 5-lea jucător din istorie care reușește asta
22/09/2021 LA 16:04
Laver Cup
Cine câștigă a patra ediție a Laver Cup. Pariul lui Roger Federer înaintea evenimentului din Chicago
22/09/2021 LA 15:09