Organizatorii turneului au anunțat, sâmbătă că ibericul nu va putea să evolueze în penultimul act. "Cu regret anunțăm faptul că din cauza unei accidentări suferite de Rafael Nadal, meciul împotriva lui Denis Shapovalov, din nefericire, nu va avea loc. Shapovalov s-a calificat în finala turneului de la Paris", au anunțat organizatorii.
Rafael Nadal a abandonat din cauza unei accidentări suferite în zona abdominală. Conform ATPTour, Nadal a ținut cont de sfatul medicilor și a abandonat.
"Sper să fiu pregătit pentru Londra. Acesta este scopul meu acum. Aceste lucruri se întâmplă. Deși este o situație dificilă, trebuie să rămân pozitiv. Mi-a plăcut foarte mult să joc la Barcy. Am jucat în trei partide extraordinare. Este foarte dificil să închei așa acest eveniment. Asta este. Trebuie să accept situația și să mă refac mental și fizic", a declarat Rafael Nadal, conform ATP Tour.
Tenis
Simona Halep, surpriză neplăcută în dimineața zilei în care a împlinit 30 de ani! Cine a vizitat-o
ACUM 12 ORE

Djokovic, "verde" către un nou titlu Masters

Novak Djokovic (1 ATP) se calificase în prealabil în finala turneului de la Paris, după ce l-a învins pe Grigor Dimitrov (27 ATP), cu scorul de 7-6(5), 6-4.
În primul set, ambii jucători au jucat fantastic în multe momente. Setul a ajuns în tie-break, unde Novak Djokovic s-a impus cu 7-5. În setul secund, Djokovic a reușit un break în fața jucătorului bulgar, obținând victoria după aproximativ o oră și 40 de minute de joc.
Turneul de la Paris dispune de premii totale în valoare de 5,791,280 de euro.
Câştigătorul ediţiei de anul trecut a turneului este Karen Khachanov, care l-a învins, în finală, pe Novak Djokovic, cu scorul de 7-5, 6-4.
35 de titluri Masters are în palmares Rafa Nadal, fiind lider într-un astfel de clasament. Djokovic a adunat 33 astfel de trofee, în timp ce Federer are "doar" 28.
Tenis
Simona Halep are antrenor nou! Prima reacție a tehnicianului: "Am așteptări mari, trebuie să revină"
ACUM 14 ORE
Laver Cup
Rafa Nadal, propunere inedită pentru Roger Federer înaintea noului sezon competițional
ACUM 15 ORE