Pandemia de coronavirus a blocat lumea sportului, mai multe turnee de tenis au fost anulate iar Roland Garros, al 2-lea Grand Slam al anului, a fost mutat pentru luna septembrie, după US Open.
Rafael Nadal, la fel ca ceilalți sportivi, este în autoizolare la domiciliu iar jucătorul spaniol a dezvăluit pe rețelele de socializare că a descoperit o nouă pasiune: gătitul pentru el și soția lui.
"Astăzi eu și soția mea avem timp să gătim, sper că sunteți bine și că aveți grijă de voi la casele voastre. Eu sunt bine, fac exerciții fizice și urmez indicațiile și recomandările autorităților; sper că toată lumea e bine" a fost mesajul lui Nadal, cel care se află pe locul 2 mondial.
Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
ACUM O ZI
Nadal nu se poate antrena pe terenul de tenis nici dacă păstrează distanța socială - toate facilitățiile academiei sale sunt închise pentru public, deși mai mulți studenți și angajați au rămas izolați la sediu.

Nadal s-a implicat în strângerea de fonduri organizată de Crucea Roșie

Rafael Nadal a răspuns la solicitarea făcută de Crucea Roșie din Spnia și a filmat un testimonial, alături de Pau Gasol, pentru o campanie în care să se strângă cât mai mulți bani pentru a combate pandemia de coronavirus.

Nadal s-a alăturat inițiativei Crucii Roșii pentru strângerea sume de 11 milioane de euro

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland Garros
"Nadal este idolul nostru, dar Alcaraz va însemna mai mult!" Corretja, despre viitorul lui Carlitos
19/05/2022 LA 05:08
Roland-Garros
French Open 2022: informații, premii și favoriți
18/05/2022 LA 20:44