Rafael Nadal a încheiat sezonul 2021 în tenis. Spaniolul a anunțat în urmă cu câteva zile că nu va participa la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, din cauza unei accidentări la picior care a recidivat. Astfel, din cauza acestei probleme medicale, Nadal nu va reveni pe terenul de tenis în 2021.
Revenit în Spania după retragerea de la Toronto, Nadal și-a început recuperarea pe terenul de golf. Mare fan al acestui sport, Rafael Nadal s-a înscris la Campionatul Balearic de Golf destinat amatorilor și semi-amatorilor, unde a terminat pe locul 6. Nu este pentru prima oară când Nadal a participat la un astfel de turneu, după ce anul trecut a reușit să termine pe locul 4 într-o altă competiție destinată amatorilor organizată la Mallorca.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205795.png
Tenis
Novak Djokovic, interzis aproape peste tot! Unde mai poate juca sârbul fără vaccin anti covid
ACUM 3 ORE

Rafael Nadal a ieșit din top 4 ATP pentru prima oară din 2017

În ultimele 51 de luni, Rafael Nadal a făcut parte din primii patru jucători ai lumii în clasamentul ATP. Din cauza accidentării suferite în timpul semifinalei cu Novak Djokovic de la Roland Garros, Nadal nu a putut să participe la Wimbledon și la Jocurile Olimpice de la Tokyo.
La începutul acestei luni, Nadal a revenit în circuit la turneul de la Washington, acolo unde a disputat două partide intense. După eliminarea de la Washington, Nadal s-a deplasat la Toronto, dar s-a retras din turneu înainte să dispute primul meci în Canada.
Din cauza lipsei meciurilor pentru Nadal și a rezultatelor bune înregistrate de Alexander Zverev în ultima perioadă, care tocmai a câștigat turneul Masters 1000 de la Cincinnati, Rafael Nadal a coborât pe poziția a cincea în clasamentul ATP, fiind depășit de Zverev care a ajuns în acest moment la 8240 de puncte.
US Open se desfășoară în perioada 30 august - 12 septembrie, în direct pe Eurosport. Toate partidele vor fi disponibile pe Eurosport Player.
Australian Open
Halep revine vineri în acțiune la Australian Open, la dublu, unde face pereche cu Gabriela Ruse
ACUM 5 ORE
Australian Open
Kyrgios, savuros în fața presei! Nick, ce vei mânca la cină? Răspunsul fabulos oferit de australian
ACUM 6 ORE