Tenis

Nadal și Djokovic vor juca la Cincinnati înainte de US Open. Alte nume mari care vor fi prezente

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Novak Djokovic și Rafael Nadal vor participa la turneul de la Cincinnati

Credit imagine: Eurosport

DeNicu Savin
29/07/2020 la 16:27

Prezența marilor jucători la seria de turnee din Statele Unite este pusă sub semnul întrebării. O veste importantă a venit astăzi din partea organizatorilor turneului de la Cincinnati, care au anunțat ca Rafael Nadal și Novak Djokovic și-au confirmat prezența la turneul care va preceda openul american.

Prezența celor doi mari campioni la turneele din Statele Unite era îndoielnică, mai ales după reprogramarea Roland Garros-ului, dar se pare că până la urmă aceștia vor fi prezenți peste ocean.

Tenis

Rafael Nadal s-a reprofilat! A dat racheta de tenis pe crosa de golf și a făcut legea pe teren

03/08/2020 LA 08:58

Nadal și Djokovic merg în SUA

Cu calendarul comprimat din cauza pandemiei, era greu de crezut că Rafael Nadal va juca și în America ținând cont de faptul că primul mare turneu de zgură, Openul de la Madrid, începe imediat după US Open.

În aceste condiții, anunțul de astăzi al oficialilor turneului de la Cincinnati, care se va desfășura tot la Flushing Meadows, a fost oarecum surprinzător.

Djokovic a declarat chiar luna trecută în exclusivitate pentru Eurosport că este bucuros că US Open-ul se va disputa, dar a fost rezervat în a declara dacă va lua startul la cel de-al doilea grand-slam al anului.

Turneul de la Cincinnati va începe pe 22 august

Turneul care precede US Open în mod tradițional va începe pe 22 august, iar conform confirmărilor jucătorilor, ambii campioni de anul trecut vor încerca să își apere trofeele. La masculin s-a impus anul trecut rusul Daniil Medvedev, în timp ce la fete a câștigat Madison Keys.

Alți jucători importanți care au confirmat prezența la acest turneu sunt Marin Cilic și Grigor Dimitrov din circuitul ATP și Serena Williams, Garbine Muguruza, Sofia Kenin, Petra Kvitova sau Svetlana Kuznetsova, din circuitul WTA. De altfel, 39 din primele 53 de clasate în clasamentul WTA și-au confirmat prezența, ceea ce anunță o luptă deosebită la turneul american.

Tenis

Bunicul lui Novak Djokovic iese la atac: "Îi enervează pe Federer și Nadal, pe toți cei de sub el!"

21/07/2020 LA 08:17
Tenis

Novak Djokovic, sfătuit să joace cu orice preț la US Open în ciuda pandemiei: "El nu are de ales!"

20/07/2020 LA 12:02
Subiecte asemănătoare
TenisRafael NadalNovak Djokovic
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol