Prezența celor doi mari campioni la turneele din Statele Unite era îndoielnică, mai ales după reprogramarea Roland Garros-ului, dar se pare că până la urmă aceștia vor fi prezenți peste ocean.

Nadal și Djokovic merg în SUA

Tenis
Secretul lui Carlos Alcaraz, dezvăluit de Marius Copil! "Nu-i place stilul ăla de joc"
ACUM 13 ORE
Cu calendarul comprimat din cauza pandemiei, era greu de crezut că Rafael Nadal va juca și în America ținând cont de faptul că primul mare turneu de zgură, Openul de la Madrid, începe imediat după US Open.
În aceste condiții, anunțul de astăzi al oficialilor turneului de la Cincinnati, care se va desfășura tot la Flushing Meadows, a fost oarecum surprinzător.
Djokovic a declarat chiar luna trecută în exclusivitate pentru Eurosport că este bucuros că US Open-ul se va disputa, dar a fost rezervat în a declara dacă va lua startul la cel de-al doilea grand-slam al anului.

Turneul de la Cincinnati va începe pe 22 august

Turneul care precede US Open în mod tradițional va începe pe 22 august, iar conform confirmărilor jucătorilor, ambii campioni de anul trecut vor încerca să își apere trofeele. La masculin s-a impus anul trecut rusul Daniil Medvedev, în timp ce la fete a câștigat Madison Keys.
Alți jucători importanți care au confirmat prezența la acest turneu sunt Marin Cilic și Grigor Dimitrov din circuitul ATP și Serena Williams, Garbine Muguruza, Sofia Kenin, Petra Kvitova sau Svetlana Kuznetsova, din circuitul WTA. De altfel, 39 din primele 53 de clasate în clasamentul WTA și-au confirmat prezența, ceea ce anunță o luptă deosebită la turneul american.
Tenis
Un tenismen din noua generație i-a pus gând rău lui Novak Djokovic! "El e jucătorul de bătut"
07/12/2022 LA 20:55
Australian Open
Motivul pentru care jucătorii ce excelează la serviciu vor fi avantajați la Australian Open 2023
07/12/2022 LA 17:19