În ziua sa liberă, campioana din 2019 de la US Open a fost surprinsă de camerele de transmisiune urmărind duelul palpitant dintre conaționalul său, Yoshihito Nishioka, și Andy Murray.
Naomi Osaka a trăit meciul mai ceva ca un fan înfocat al tenisului, cu sufletul la gură, iar imaginile din finalul setului patru fac acum înconjurul internetului. NIshioka a condus cu 2-0 la seturi, însă fostul lider mondial a reușit o revenire de excepție, obținând biletul pentru turul secund după 4 ore și 39 de minute de luptă.
Roland-Garros
Holger Rune - Hugo Gaston - Roland-Garros
ACUM 10 ORE
Pe rețelele de socializare, fanii au remarcat interesul arătat de mai multe staruri ale tenisului pentru partidele de pe Arthur Ashe Stadium și au dat un verdict amuzant: "Jucătorii sunt mai captivați de ce se întâmplă în fața lor decât ar fi fost mulți fani în locul lor".

Nishioka, un japonez care aduce spectacolul

Yoshihito Nishioka a fost implicat de-a lungul anil.or în mai multe meciuri thriller. De exemplu, în 2018, la Roland Garros, japonezul a dus o luptă la baionetă cu Fernando Verdasco, ibericul impunându-se cu 7-5 în setul cinci. Nishioka a fost scos pe brațe de pe teren atunci, din cauza crampelor musculare insuportabile de la picioare.
Deși are doar 24 de ani, Nishioka este și un sportiv încercat: în 2017 a suferit o ruptură a ligamentelor anterioare ale genunchiului la Miami, fiind nevoit să se opereze. Însă a revenit în forță: la doar 18 luni de la teribila accidentare, Nishioka a câștigat primul său titlu ATP, în China, la Shenzhen, iar la ceremonia de premiere a stârnit hohote de râs, rugându-i pe spectatori să îi rețină numele, după ce fusese confundat cu Nishikori, finalistul din 2014 de la US Open.
În prezent, Nishioka se află în Top 50 ATP, pe locul 49.
Roland-Garros
Casper Ruud - Lorenzo Sonego - Roland-Garros
ACUM 11 ORE
Roland-Garros
Madison Keys - Elena Rybakina - Roland-Garros
ACUM 12 ORE