La turneul de la Roland Garros, Naomi Osaka a adus după sine o adevărată "furtună" în momentul în care a anunțat că nu va mai participa la conferințele de presă. Jucătoarea din Japonia s-a retras înaintea turului al doilea după ce a fost amendată și amenințată cu excluderea din competiții de către organizatorii celor patru turnee de Grand Slam.
Ulterior, nipona a explicat de ce a luat această decizie. Deși a precizat că poate nu a gestionat situația în cel mai bun mod posibil, Osaka a mărturisit că anumite comentarii negative de pe rețelele de socializare o afectează în plan mental și de aceea își dorește să ia o pauză mai mare de la tenis. Mai multe nume importante, printre care și Roger Federer, au susținut și aprobat mesajul niponei.
Tenis
Simona Halep a coborât pe locul 17 WTA. Naomi Osaka a ieșit din TOP 10. Cum arată clasamentul
04/10/2021 LA 09:37

FBI se implică în scandalul anului din tenis și va veghea asupra turneului de la Indian Wells

Naomi Osaka nu va fi prezentă la Indian Wells pentru că pauza de la turnee nu a luat sfârșit pentru ea, însă una dintre cele mai elocvente măsuri se va aplica la turneul cunoscut în circuit și sub numele de "al cincilea Grand Slam al anului", datorită importanței sale, dar și pentru faptul că durează 2 săptămâni, exact ca un turneu major.
Măsura despre care vorbim face referire la faptul că FBI (Biroul Federal de Investigații, aparținând Departamentului de Justiție al Statelor Unite), va veghea asupra turneului din California. Mai exact, investigatorii vor monitoriza rețelele de socializare și vor lua măsuri imediate în acele cazuri în care vor identifica abuzuri împotriva jucătorilor de tenis.
Tenis
Tot ce trebuie să știi despre Indian Wells, "al cincilea" turneu de Grand Slam al anului
03/10/2021 LA 13:03
Tenis
Vești bune pentru Simona Halep înainte de Indian Wells! 3 nume uriașe, pe lista absențelor
28/09/2021 LA 11:59