Naomi Osaka a avut un început de sezon foarte slab, după o prestație dezamăgitoare în încercarea sa de a-și apăra titlul la Australian Open 2022, acolo unde a părăsit competiția în turul al treilea, apoi a ieșit din Indian Wells Open 2022 în turul al doilea. Acolo, Osaka a fost apostrofată de public, moment în care nipona a izbucnit în lacrimi și a părăsit prematur turneului.
În meciul disputat cu Veronika Kudermetova, Naomi a cedat cu scorul 0-6, 4-6, dar în ciuda nivelului bun de joc, incidentul cu un spectator care a stânjenit-o pe Naomi a umbrit întreg duelul. La Miami, Osaka pare să-și fi regăsit strălucirea din joc. Ea a ajuns în semifinale, acolo unde se va duela cu favorita numărul 22, Belinda Bencic.
CITEȘTE ȘI:
Wimbledon
Stefanos Tsitsipas, victorie clară cu Thompson la Wimbledon! Super-duel pentru grec în turul 3
ACUM 5 ORE

Naomi Osaka, despre legătura pe care o are cu Nick Kyrgios în circuit

În timpul unei conferințe de presă de la Miami, Osaka a fost rugată să vorbească despre relația ei cu australianul Nick Kyrgios, care, la fel ca niponă, a vorbit despre luptele sale din trecut cu sănătatea mintală. De altfel, chiar tenismenul de la Antipozi a recunoscut că a empatizat cu Osaka atunci când aceasta s-a retras brusc de la Roland Garros 2021 pentru a-și proteja sănătatea mintală.
"Nu știu dacă vrea să vorbesc despre asta, dar aș spune că, probabil, după US Open sau ceva de genul acesta, m-a contactat... Aș spune că este un tip drăguț, foarte politicos și am vorbit despre chestii precum sănătatea mintală, dar nu profund. În circuit mereu am simțit că e ca un frate pentru mine. Ne asemănăm din mai multe puncte de vedere, dar sunt și diferențe. Fără supărare, mi s-a părut că Nick e cineva care nu poate face față presiunii, ca și cum ar fi copleșit de situație", a spus Osaka în SUA.
Terra Wortmann Open
Nick Kyrgios, după victoria cu Tsitsipas: "Asta arată cât de mult muncesc atunci când nu joc"
15/06/2022 LA 19:32
Terra Wortmann Open
Kyrgios a făcut scandal la Halle! L-a adus în discuție pe Nadal, în meciul câștigat cu Tsitsipas
15/06/2022 LA 17:06