Naomi Osaka continuă parcursul foarte bun la turneul de la Brisbane. Jucătoarea de tenis din Japonia s-a calificat în semifinalele competiției din Australia după o victorie muncită în fața lui Kiki Bertens. La capătul a două ore de joc, nipona s-a impus în trei seturi, scor 6-3, 3-6, 6-3.
Cele două jucătoare au oferit la Brisbane un meci foarte bun, însă eleva lui Wim Fissette a reușit în final să-și adjudece victoria. Osaka nu a mai fost regina așilor, ca în precendetele două partide. De data aceasta, olandeza a reușit 12 ași, în timp ce asiatica doar patru. În continuare, Osaka o va întâlni la Brisbane pe câștigătoarea partidei dintre Riske și Pliskova.

Naomi Osaka revine pe locul 3 WTA

Tenis
Ion Țiriac, cadou special pentru Simona Halep de ziua ei! Ce a primit în dar de la Darren Cahill
ACUM 2 ORE
În urma rezultatului obținut vineri în Australia, Naomi Osaka va urca o poziție în clasamentul WTA, în timp ce Simona Halep va ieși de pe podiumul din ierarhia mondială. În acest moment, Osaka are 5.496 de puncte (poate ajunge la Brisbane la un maxim de 5.781), în timp ce Halep (care nu joacă la niciun turneu în această săptămână) are 5.461.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
"E oribil! Să ne amintim că și sportivii sunt oameni!" Federer, despre comentariile negative
ACUM 5 ORE
Tenis
Simona Halep, surpriză neplăcută în dimineața zilei în care a împlinit 30 de ani! Cine a vizitat-o
ACUM 17 ORE