Naomi Osaka este unul dintre cei șase sportivi care au fost incluși în 2021 în topul celor mai influenți 100 de oameni din lume. Nipona este singura jucătoare de tenis care a prins un loc în acest clasament, fiind numită în categoria 'Icons'.
Fundașul Russell Wilson, care evoluează la Seattle Seahawks în Liga Națională de Fotbal American, a scris un material despre Osaka și despre vulnerabilitatea ei, despre care s-a comentat pe larg după ce sportiva a vorbit în public despre sănătatea mintală.
"Cu toții avem capacitatea de a face diferența. Dar, uneori, sfera de influență a cuiva este atât de mare, încât poate schimba o cultură, poate schimba o societate, poate schimba o lume întreagă. Naomi Osaka are puterea de a face asta", a declarat Wilson.
Tenis
Simona Halep a coborât pe locul 17 WTA. Naomi Osaka a ieșit din TOP 10. Cum arată clasamentul
04/10/2021 LA 09:37
În aceeași categorie a topului, 'Icons', a fost selectat și jucătorul japonez de baseball Shohei Ohtani. Gimnasta Sunisa Lee a fost numită în categoria 'Pioneers', iar alți trei sportivi, Simone Biles, Allyson Felix și Tom Brady, au fost incluși în 'Titans'.

"Ea întruchipează potențialul nesfârșit!"

Despre Simone Biles, Serena Williams a fost cea care a scris un material în revista Time după ce gimnasta a fost inclusă în topul celor mai influenți 100 de oameni din lume în 2021.
Fostul lider WTA a lăsat să se înțeleagă că o admiră pe Biles pentru puterea de a vorbi despre problemele de sănătate mintală cu care s-a confruntat din cauza presiunii puse asupra ei.
"Ea întruchipează cu adevărat potențialul nesfârșit al femeilor de culoare. Mi-aș fi dorit să o fi avut ca model atunci când eram mai tânără și încercam să-mi realizez visele", a notat Serena Williams.
Tenis
Tot ce trebuie să știi despre Indian Wells, "al cincilea" turneu de Grand Slam al anului
03/10/2021 LA 13:03
Tenis
Naomi Osaka a pornit revoluția în tenis! De ce va veghea FBI-ul asupra turneului de la Indian Wells
03/10/2021 LA 12:01