Fost lider mondial și câștigătoare a două titluri de Grand Slam (US Open 2018, Australian Open 2019), Naomi Osaka va avea propriul serial documentar. Netflix pregăteşte un serial documentar despre jucătoarea japoneză de tenis Naomi Osaka, în care se va prezenta evoluţia sportivei începând de la ediţia de anul trecut a US Open, incluzându-se participări la alte turnee, antrenamente, călătorii şi pregătiri pentru Jocurile Olimpice.
Pentru moment, Netlfix nu a furnizat mai multe informații referitoare la serialul documentar, cum ar fi data lansării sau numele producției. Serialul este realizat în colaborare cu Uninterrupted, un brand înfiinţat de LeBron James şi Maverick Carter, va fi produs de Film 45 şi regizat de Garrett Bradley.
“Să îmi pot spune povestea şi să îi las pe oameni să îmi vadă parcursul în acest an, muncind cu o echipă care mă înţelege cu adevărat, a fost o experienţă care mi-a dat satisfacţie. Nu va fi ca un documentar obişnuit despre sport şi sunt încântată să îl împărtăşesc cu toţi”, a declarat Osaka.
Australian Open
Știm deja 5 dueluri de vis din turul 3 la Australian Open 2022. Programul de vineri
ACUM 20 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
AUSTRALIAN OPEN LIVE BLOG | Ruse și Cristian au pierdut în turul 2. Zverev și Nadal au impresionat
ACUM 20 ORE
Australian Open
Câte "winners" a reușit în turul 2 la AO sportiva calificată cu o singură lovitură câștigătoare
ACUM O ZI