Sorana Cîrstea a început cum nu se poate mai bine seria turneelor de peste ocean. Sportiva noastră s-a calificat în turul secund la Montreal, după o victorie în 2 seturi împotriva reprezentantei Statelor Unite, Alison Riske.
Sorana s-a impus cu 6-3, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 34 de minute. Românca a avut o prestație solidă, pierzând o singură dată pe propriul serviciu și fiind jucătoarea mai ofensivă și mai eficientă în momentele cheie ale partidei.

Sorana Cîrstea - Victoria Azarenka, în turul doi la Montreal

J&T Banka Ostrava Open
Sorana Cîrstea, înfrângere în primul tur al turneului WTA 500 de la Ostrava
20/09/2021 LA 17:50
În turul secund, Sorana va avea o misiune mult mai dificilă, urmând să o întâlnească pe Victoria Azarenka, care a avut un prim tur liber. Jucătoarea din Belarus o conduce pe sportiva noastră cu 3-1 la meciurile directe, dar Sorana are un ascendent moral deoarece a câștigat ultimul dueldirectm chiar în urmă cu câteva săptămâni, la Wimbledon.
Cea mai bună performanță a Soranei Cîrstea la turneul de la Montreal a fost obținută în 2013, când a ajuns până în finală, pe care a pierdut-o însă în fața Serenei Williams.
Alături de Sorana Cîrstea, în turul doi de la Montreal va juca și Simona Halep, care o va întâlni pe învingătoarea disputei Danielle Collins - Jil Belen Teichmann.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Zavarovalnica Sava Portorož
Sorana Cîrstea, înfrângere la Portoroz, dar în urcare în WTA
17/09/2021 LA 16:00
Zavarovalnica Sava Portorož
Sorana Cîrstea e în sferturi la Portoroz! Românca, revenire frumoasă în meciul cu Martincova
16/09/2021 LA 16:12