Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Americanii nu cred în reprezentanta lor! Ce pronostic au oferit pentru meciul Simona Halep – Coco Gauff, la Toronto

Irina Aldea

Publicat 12/08/2022 la 14:51 GMT+3

Simona Halep și Coco Gauff se vor întâlni vineri seară pentru a patra oară în circuitul feminin de tenis, de această dată în sferturile de finală de la Toronto. Experții americani au prefațat acest duel și au oferit un pronostic favorabil româncei.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep pare să fie într-o formă de zile mari pe hardul de la Toronto. Sportiva noastră, aflată pe locul 15 WTA, a ajuns în faza sferturilor de finală la turneul de 1000 de puncte din Canada, după ce le-a învins pe Vekic, Zhang și Teichamnn fără a ceda niciun set. Pentru un loc în semifinale, fostul lider mondial din WTA o va înfrunta pe a 11-a jucătoare a lumii, Coco Gauff.
De cealaltă parte, finalista de anul acesta de la Roland Garros le-a învins pe Brengle, Rybakina și Sabalenka pentru a ajunge în sferturile de finală. Americanca a cedat două seturi pe parcurs, cu Rybakina și Sabalenka, fiind serios pusă în dificultate. Cumva, tânăra sportivă din SUA a supraviețuit acestor teste, însă se află acum în fața celei mai importante încercări de până acum, super-duelul cu dubla campioană de la Rogers Cup, Simona Halep.
CITEȘTE ȘI:

Americanii nu cred în reprezentanta lor! Ce pronostic au oferit pentru meciul Halep – Gauff, la Toronto

Americanii de la Sportskeeda sunt și ei de aceeași părere. Pentru Gauff, meciul cu Halep va fi fără doar și poate cel mai dificil din turneu, mai ales prin prisma modului în care arată jocul româncei. Aceștia sunt de părere că Simona Halep se va impune în 2 seturi în fața americancei, care nu a izbutit până acum să câștige vreun set în cele 3 partide directe cu românca.
"În timp ce Gauff a fost împinsă la limită la Toronto, Halep a avut parte de o perioadă mult mai ușoară în turneu până acum. De asemenea, românca se mândrește cu un record perfect de victorii împotriva adolescentei, ceea ce o face favorită să iasă din nou învingătoare. Problemele obișnuite ale lui Gauff s-au întors să o bântuie la Rogers Cup. Ea a făcut 15 duble greșeli în turul al treilea, după ce înregistrase 13 înainte de asta. O jucătoare de retur atât de puternică precum Halep se va bucura de serviciul ei slab. Forehand-ul americancei a fost și el destul de neuniform, fiind responsabil pentru majoritatea greșelilor sale de până acum.
Consecvența lui Halep va fi probabil suficientă pentru a trece linia de sosire în acest duel. Ea nu cedează puncte pe gratis și va exploata la maxim slăbiciunile tinerei sale adversare. Cu toate acestea, în ciuda instabilității din jocul lui Gauff în acest moment, spiritul său de luptă, atletismul și rezistența mentală au menținut-o în competiție. Tânăra americană a reușit să se descurce să iasă din probleme până acum.
Dar împotriva lui Halep, pe care nu a învins-o până acum, va trebui să întoarcă soarta lucrurilor destul de drastic. Gauff are talentul necesar pentru a face acest lucru, dar, după toate probabilitățile, va fi dubla campioană de Grand Slam care va ieși din nou învingătoare. Pronostic: Simona Halep va câștiga în două seturi", au transmis jurnaliștii americani de la Sportskeeda.
picture

Spectacolul din La Vuelta revine pe Eurosport, în perioada 19 august - 11 septembrie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo