Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Prima reacție a Simonei Halep, după succesul din optimile de la Toronto! Ce a spus despre adversara din sferturi

Alex Masgras

Publicat 11/08/2022 la 22:31 GMT+3

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Toronto, după o victorie în fața lui Jil Teichmann, scor 6-2, 7-5. La finalul partidei, Simona le-a mulțumit suporterilor români prezenți în tribunele arenei centrale.

Simona Halep

Credit imagine: Eurosport

Simona Halep (15 WTA) a obținut calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Toronto, după ce a trecut cu 6-2, 7-5 de elvețianca Jil Teichmann (21 WTA). Primul set a fost controlat în totalitate de Halep, în timp ce setul secund a fost echilibrat, diferența fiind făcută pe finalul setului de experiența dublei câștigătoare de Grand Slam.
Condițiile nu au fost cele mai bune astăzi, vântul punând probleme ambelor jucătoare. La finalul partidei, Simona Halep le-a mulțumit fanilor prezenți în tribunele arenei centrale de la Toronto care au susținut-o pe întreaga desfășurare a partidei:
"Vreau să le mulțumesc tuturor care au venit la meci și mă bucur foarte mult că am ajuns în sferturi. A fost foarte greu din cauza vântului, am ratat foarte mult, n-am simțit mingea, a fost greu să returnez.
A fost foarte greu, dar mă bucur că am reușit să rămân calmă și am câștigat meciul", a spus Simona Halep la sfârșitul partidei, potrivit Digi Sport.
Citește și:

Simona Halep o va întâlni pe Cori Gauff în sferturile de la Toronto

În sferturile turneului de la Toronto, Simona Halep o va întâlni pe Cori Gauff (11 WTA). Finalista din acest an de la Roland Garros a învins-o în optimi pe Aryna Sabalenka (6 WTA), la capătul unei partide de peste trei ore, scor 7-5, 4-6, 7-6(4).
"O știu foarte bine, mă aștept la un meci foarte greu, pentru că e o jucătoare foarte bună, o luptătoare", a spus Halep despre adversara sa din sferturi.
Simona Halep și Cori Gauff s-au întâlnit de trei ori până acum, iar de fiecare dată s-a impus Simona, fără să piardă set. Dacă prima întâlnire a avut loc acum mai bine de trei ani, la Wimbledon, precedentele două întâlniri au avut loc în această primăvară, la Indian Wells și Madrid.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo