Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep - Cori Gauff, în sferturile de finală de la Toronto! Organizatorii au anunțat ora disputei

Bianca Dumitru

Publicat 12/08/2022 la 07:40 GMT+3

Simona Halep o va înfrunta în sferturile de finală ale turneului de la Toronto pe Cori Gauff, care a trecut în această seară, în trei seturi, de Aryna Sabalenka, scor 5-7, 6-4, 6-7 (4). Partida are loc vineri, de la ora 20:00.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep s-a calificat în această seară în sferturile de finală ale turneului de la Toronto, după ce a trecut în două seturi de Jil Belen Teichmann, scor 6-2, 7-5, după o oră și 31 de minute de joc.
Pentru un loc în semifinalele Rogers Cup, românca o va înfrunta pe Cori Gauff, care a trecut în această seară, în trei seturi, de Aryna Sabalenka, scor 5-7, 6-4, 6-7 (4), la capătul unui meci care a durat 3 ore și 13 minute.
Primul set a fost echilibrat, americanca reușind să se impună abia pe final, când a reușit și singurul break al primei părți. Gauff și-a continuat dominația și în startul setului 2, conducând cu 0-3, dar apoi Sabalenka a revenit, a preluat conducerea și a trimis meciul în decisiv.
În setul 3, belorusa a condus cu 3-0, dar Gauff a revenit și a egalat. Duelul s-a echilibrat apoi, cele două sportive ajungând până în tiebreak, unde americanca s-a impus destul de ușor.
Citește și:

Simona Halep - Cori Gauff, în sferturi la Toronto

Simona Halep și Cori Gauff s-au mai duelat de 3 ori până acum. Americanca nu a reușit nicio victorie în fața româncei, care nu a cedat nici măcar un set în duelurile cu actualul nr. 11 WTA.
În acest an, Halep și Gauff s-au întâlnit de două ori, la Indian Wells și la Madrid, unde Simona a câștigat cu 6-3, 6-4, respectiv 6-4, 6-4. Prima confruntare directă a avut loc în 2019, la Wimbledon, unde fostul lider WTA a cedat doar 6 game-uri, câte 3 pe set.
Duelul dintre Simona Halep și Cori Gauff, din sferturile de finală ale turneului de la Toronto, va avea loc vineri, de la ora 20:00, pe Centre Court. Partida poate fi urmărită în format LIVE-BLOG pe eurosport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo