Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep și-a pus sufletul pe tavă la Toronto! Românca a vorbit despre cel mai fierbinte subiect din tenis

Irina Aldea

Publicat 08/08/2022 la 14:52 GMT+3

Simona Halep se află în Canada, la Toronto, acolo unde va debuta azi de la ora 18, ora României. Sportiva noastră a fost întrebată de organizatori cum gestionează și cum depășește momentele foarte dificile din punct de vedere mental.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep a avut un an 2021 extrem de dificil. Sportiva noastră a petrecut a doua jumătate a sezonului departe de teren din cauza unei accidentări grave pe care a căpătat-o la Roma. Din punct de vedere mental, românca s-a luptat enorm pentru a rămâne optimistă, iar acum vorbește deschis despre cum gestionează ea acele momente de rătăcire.
În ultimii ani, de când pandemia de coronavirus a izbucnit, iar competițiile au fost ținute pentru mult timp pe hold, sportivii și nu numai s-au confruntat cu o mulțime de probleme mentale. Naomi Osaka a vorbit în repetate rânduri despre lupta mentală pe care o duce, iar alți tenismeni i-au urmat exemplul și au discutat deschis despre acest subiect.
CITEȘTE ȘI:

Simona Halep, discurs deschis despre lupta mentală și bucuriile din tenis

Simona Halep a fost și ea rugată la Toronto să vorbească despre acest subiect: "Sunt recunoscătoare pentru viața pe care o am, dintotdeauna a fost o viață bună, iar în ultima vreme am ajuns să fiu mulțumită de multitudinea de succese pe care am obținut-o în tenis. Sunt foarte recunoscătoare pentru asta. Încă un lucru pentru care sunt recunoscătoare e că sunt azi aici, după atât de multe accidentări. Încă sunt capabilă să joc tenis.
Când simt că e dificil, îmi spun că sunt îndeajuns de puternică pentru a gestiona fiecare situație care-mi iese în cale pe teren, îmi spun că am fost în multe poziții dificile de-a lungul carierei mele și că le-am depășit. Am capacitatea de a găsi soluții sau măcar de a accepta și de a merge mai departe. Niciodată nu e ușor să treci pur și simplu peste, dar de acceptat e mai ușor. Ideea e să nu cauți mereu ceva ce nu ai", a spus Simona Halep la Toronto.
Simona Halep debutează azi la turneul de 1000 de puncte de la Toronto. Sportiva noastră se va duela cu Donna Vekic pentru un loc în turul al doilea, de la ora 18, ora României. Meciul poate fi urmărit în format LIVE TEXT pe eurosport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo