Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bianca Andreescu, în pericol să rateze US Open! Ce diagnostic a primit de la doctori

Irina Aldea

Publicat 13/08/2023 la 20:21 GMT+3

Bianca Andreescu rămâne "optimistă" pentru US Open, în ciuda faptului că o "mică fractură de stres" la spate i-a stricat planurile și a trebuit să se retragă de la Cincinnati.

Bianca Andreescu, Montreal 2023

Credit imagine: Getty Images

Bianca Andreescu, fostă ocupantă a locului 4 WTA, a anunțat că va lipsi de la turneul Western & Southern Open de săptămâna viitoare din cauza ultimei sale accidentări. Campioana de la US Open 2019, Bianca Andreescu, rămâne "optimistă" în ceea ce privește participarea la ultimul Grand Slam al anului, în ciuda faptului că se confruntă cu o nouă accidentare: o fractură de stres la spate.
Canadianca și-a dezvăluit diagnosticul într-o postare pe rețelele de socializare sâmbătă, anunțându-și odată cu acesta retragerea de la Western & Southern Open, la Cincinnati. Andreescu a declarat că a început să simtă dureri la spate în urmă cu două săptămâni, la Mubadala Citi DC Open, unde nu a reușit să transforme mingi de meci într-o înfrângere în primul tur în fața Martei Kostyuk, și "a făcut tot ce [putea] face" pentru a concura la turneul din Canada din această săptămână "la cel mai înalt nivel".
CITEȘTE ȘI:

Bianca Andreescu, în pericol să rateze US Open. Ce a pățit canadianca

Andreescu a triumfat la turneul WTA 1000 din Canada cu câteva săptămâni înainte de prima sa victorie la un turneu major, în urmă cu patru ani, devenind astfel prima canadiancă care a câștigat acasă în ultimii 50 de ani: "Principalul meu obiectiv va fi să îmi odihnesc spatele așa cum are nevoie", a adăugat Andreescu. "Voi lua lucrurile de la o zi la alta și îmi voi propune să revin pe teren cât de repede pot și să rămân optimistă pentru US Open. Sprijinul vostru înseamnă foarte mult pentru mine".
După ce a pierdut în fața lui Giorgi la Montreal, Andreescu a fost întrebată de un reporter despre starea ei de sănătate, în condițiile în care a cerut intervenția fizioterapeutului WTA - dar nu a primit un time-out medical. Ea a dezvăluit că s-a luptat cu dureri la spate: "Am mai avut asta înainte. A trebuit să mă confrunt cu asta de multe ori, de fapt. S-a ameliorat pentru câteva zile, apoi am început să joc din nou și apoi, evident, am simțit o iritație, dar am văzut o lumină la capătul tunelului", a spus ea înainte să se retragă de la Cincinnati.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo