UPDATE / Daniil Medvedev s-a impus în finala turneului Masters de la Toronto după ce l-a învins pe americanul Reilly Opelka, scor 6-4, 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră și 27 de minute de joc.

Toronto Open : Rezumatul finalei dintre Medvedev și Opelka

Știre inițială
US Open
De ce nu a reușit Djokovic "Calendar Grand Slam": "Participarea la Jocurile Olimpice, o mare eroare"
ACUM 5 ORE
Daniil Medvedev, al doilea jucător al lumii, se va lupta pentru marele titlu la turneul Masters de la Toronto cu americanul Reilly Opelka, ocupantul locului 32 ATP. Finala competiției e în această seară, de la ora 23, în direct pe Eurosport 2. Cei doi s-au întâlnit până în prezent de patru ori, rusul conducând cu 3-1. Ei s-au întâlnit ultima dată la Roland Garros 2021 în turul 3, acolo unde Medvedev, un jucător fără rezultate pe zgură, s-a impus în minimum de seturi.
În semifinale, Reilly Opelka (23 ani, 32 ATP) a reuşit marea surpriză, după ce l-a eliminat pe grecul Stefano Tsitsipas, favorit 3, cu 6-7 (2), 7-6 (4), 6-4, după două ore şi 32 minute de joc. De partea cealaltă, Daniil Medvedev a trecut în penultimul act de John Isner. Până în finală, rusul a trecut de Bublik, Duckworth, Hurkacz și Isner, cedând două seturi.

Daniil Medvedev – Reilly Opelka, în finala Masters-ului de la Toronto, pe Eurosport 2

Pentru a ajunge în ultimul act, Reilly Opelka a trecut de Kyrgios, Dimitrov, Harris, Bautista-Agut și Tsitsipas, cedând trei seturi. Americanul, calificat în prima finală a unui Masters 1000, îl va avea adversar în ultimul act pe rusul Daniil Medvedev, favorit 1. Rusul nu s-a impus niciodată la Toronto, dar a mai fost finalist în 2019, când a fost învins de Rafael Nadal.

Toronto Open : Rezumatul semifinalei dintre Opelka și Tsitsipas

Laver Cup
Daniil Medevedev, încântat să participe la Laver Cup! Ce a declarat proaspătul campion de la US Open
ACUM 8 ORE
Tenis
Nadal: "Trec printr-un proces complicat, dureros, dar am în minte un singur lucru"
IERI LA 08:58