Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Kyrgios, scos din minți de un jurnalist, după victoria cu Medvedev! Ce l-a deranjat pe australian

Nicu Savin

Publicat 11/08/2022 la 14:26 GMT+3

Nick Kyrgios este într-o formă de zile mari, lucru demonstrat de victoria superbă reușită în fața lui Daniil Medvedev la Montreal. La conferința de presă de după meci, australianul a fost deranjat de faptul că un jurnalist a insinuat că succesul său a fost surprinzător, și a oferit o replică acidă.

Nick Kyrgios, meci magic la Montreal în fața numărului 1 ATP, Daniil Medvedev

Nick Kyrgios traversează cea mai bună perioadă a carierei. După ce a jucat prima sa finală de Grand Slam a carierei, la Wimbledon, australianul continuă să impresioneze și pe hardul america. Campion săptămâna trecută la Washington, excentricul jucător de la Antipozi a reușit aseară o nouă victorie mare, reușind să-l învingă în 3 seturi pe Daniil Medvedev, în turul doi de la Montreal.
Kyrgios s-a impus cu 6-7 (2), 6-4, 6-2 și va juca în această seară în optimi cu Alex De Minaur, conaționalul său, pe care nu l-a întîlnit niciodată într-un turneu ATP.
La conferința de presă de după meciul cu Medvedev, Kyrgios s-a "răfuit" cu un jurnalist, care a catalogat drept surprinzătoare victoria sa. Australianul a ținut să-i amintească acestuia că nu este prima dată când învinge un lider mondial și că în orice condiții poate fi un adversar redutabil pentru oricine din circuit.
"Te comporți ca și cum n-aș fi bătut niciodată un număr 1 până acum. I-am învins deja pe Roger, Novak sau Rafa. Chiar dacă pierd cinci meciuri la rând, tot voi crede că voi avea șansa mea împotriva oricui. Nu am jucat doar pentru mine, ci pentru un public incredibil, pe unul dintre cele mai frumoase terenuri din lume. Toată lumea se uită și vreau să fac o performanță bună. De asta are nevoie sportul. Este important ca jucătorii să ofere spectacol, pentru că asta ține sportul în viață", a spus Kyrgios, citat de welovetennis.fr.
De-a lungul carierei sale, Kyrgios l-a învins de 3 ori pe Nadal (6 înfrângeri), de două ori pe Djokovic (are o înfrângere) și o dată pe Federer (are 6 înfrângeri). În ceea ce privește disputele cu Medvedev, Kyrgios îl conduce pe rus cu 3-1 la întâlnirile directe.
Citește și:

Kyrgios, lăudat de Medvedev după super-duelul de la Montreal

La finalul meciului de aseară, Medvedev a vorbit la superlativ despre Kyrgios, menționând că acesta va ajunge curând între primii 10 jucători ai lumii.
"Am ratat lovituri importante în momentele de vârf ale meciului. Nu cred că am jucat rău sau am făcut prea multe greșeli, dar împotriva unui jucător ca Nick plătești scump. Nu este niciodată ușor să începi un turneu, eu de obicei mă simt puțin ruginit și trebuie să mă obișnuiesc cu condițiile, dar nu poți să te acomodezi când te confrunți cu un jucător ca el (n.r. Kyrgios), care cred că va fi în top 10 foarte curând", au fost cuvintele lui Medvedev.
Nick Kyrgios este recunoscut pentru caracterul controversat pe care îl are atât pe teren, cât și în afara lui. Medvedev a vorbit despre provocarea mentală pe care o are o partidă cu Kyrgios.
"L-am văzut azi destul de concentrat, cred că dă dovadă de o motivație bună pentru a câștiga meciuri. Nu-mi pasă dacă servește de jos sau nu și nu simt că a căutat să mă destabilizeze. A jucat la un nivel incredibil, a fost mai bun decât mine și sunt convins că va fi cap de serie la US Open 2022", a mărturisit tenismenul rus.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo