Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Andy Murray, dărâmat după ce a fost nevoit să se retragă de la Toronto: "Simt că v-am dezamăgit"

Andrei Nicolae

Publicat 11/08/2023 la 13:35 GMT+3

Andy Murray a fost forțat să se retragă de la Masters-ul de la Toronto chiar înainte de startul partidei din optimi cu Jannik Sinner, după ce a întâmpinat probleme la abdomen. Scoțianul a ținut însă să le adreseze un mesaj spectatorilor aflați în arenă, găsindu-și cu greu cuvintele în momentul în care a anunțat că nu va putea juca.

Andy Murray of Great Britain looks frustrated during his match against Jack Draper of Great Britain in the third round of the BNP Paribas Open on March 13, 2023 in Indian Wells, California.

Credit imagine: Getty Images

Andy Murray și-a luat "adio" prematur de la Rogers Cup, după ce a întâmpinat probleme la abdomen. Scoțianul urma să joace în optimi în fața lui Jannik Sinner într-un duel ce se anunța extrem de interesant, însă spectatorii nu au mai avut șansa să îi vadă pe cei doi în acțiune.
Betano Toronto & Cincinnati
Toată emoția de la turneele ATP de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
Chiar înainte de startul partidei, Andy Murray a venit pe Terenul Central de la Toronto pentru a face anunțul, iar scoțianul și-a găsit cu greu cuvintele. Triplul campion de mare șlem s-a arătat extrem de afectat de imposibilitatea de a juca și le-a transmis spectatorilor că simte că i-a dezamăgit.
"Problema este la abdomenul meu. Deci din păcate, nu o să pot juca în această seară. Chiar îmi pare rău. Știu, simt că v-am dezamăgit. Rareori am fost în situația asta în cariera mea. Mă simt groaznic", a spus scoțianul, măcinat probabil de gânduri în urma accidentării sale.
Murray a câștigat totuși două meciuri la Toronto și și-a asigurat un salt de patru locuri în clasamentul ATP, de pe 40 până pe locul 36. Rămâne de văzut cât de mult îl va ține accidentarea la abdomen departe de teren pe Murray.
Citește și:

ASPECTUL DIN JOCUL LUI CARLOS ALCARAZ CARE ÎL FASCINEAZĂ PE ANDY MURRAY: "SPER SĂ NU PIARDĂ ASTA"

Înainte de a se retrage de la Toronto, Murray a analizat zilele trecute în Canada jocul lui Carlos Alcaraz, tenismenul momentului. Cel mai tânăr lider mondial din istoria ATP se află într-un moment extrem de bun al carierei sale la doar 20 de ani, iar jocul ibericului a intrat "sub lupa" mai multor specialiști, dar și a colegilor săi din circuit.
Astfel, Andy Murray a vorbit la rândul său despre "arsenalul" de luptă al lui Alcaraz și a remarcat un aspect interesant din jocul lui Carlitos, pe care speră să îl vadă și când devine și mai experimentat. De asemenea, scoțianul a caracterizat jocul murcianului ca fiind uneori "kamikaze".
"Ce ador când mă uit la el este libertatea cu care joacă, iar o parte din asta cred că (n.r. vine de la) tinerețe. Doar sper să nu piardă asta. Ăsta e lucrul pe care îl ador, pur și simplu să îl văd cum continuă să joace tipul de tenis pe care îl joacă. Drop shot-uri și serviciu-voleu. Uneori este puțin kamikaze, dar este total instinctiv. Și ador asta", a declarat britanicul într-un interviu acordat celor de la ATP, citat de eurosport.es.
Turneul ATP Masters Toronto se vede în această săptămână pe Eurosport și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo