Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carlos Alcaraz s-a oprit în sferturi la Toronto. Liderul mondial a fost eliminat de americanul Tommy Paul

Ion Alexandru

Actualizat 12/08/2023 la 10:12 GMT+3

Carlos Alcaraz a oprit la 14 numărul victoriilor consecutive în circuitul ATP. Liderul mondial nu a putut să-l învingă pe americanul Tommy Paul și a fost eliminat în sferturi în Canada. Și favoritul 2 a părăsit competiția din Toronto încă din sferturi. Medvedev a fost eliminat de Alex De Minaur.

Alcaraz, OUT în sferturi de la Toronto! liderul ATP, eliminat de Tommy Paul după un meci în 3 seturi

Tommy Paul a pus capăt seriei de 14 victorii consecutive a lui Carlos Alcaraz, când a eliminat numărul 1 mondial în sferturile de finală de la Toronto. Americanul a lovit mingea curat și nu a făcut erori majore pentru a trece de principalul favorit din Canada cu 6-3, 4-6, 6-3 și a ajuns în prima sa semifinală ATP Masters 1000. Jucătorul în vârstă de 26 de ani, care l-a învins pe Alcaraz anul trecut la Montreal, a afișat o siguranță debordantă și a căutat adesea oportunități de a avansa în teren pentru a obține prima sa victorie în fața unui număr 1 mondial.
"Am făcut un meci foarte bun azi. Chiar am fost foarte concentrat", a spus americanul în interviul său pe teren. "Nu poți începe niciun punct pe călcâie împotriva lui sau el va profita de asta. Așa că trebuie să te uiți după loviturile tale la începutul raliului și am simțit foarte bine loviturile. Asta a făcut diferența.
Tommy Paul a câștigat 21 din 23 de punctele jucate la fileu și l-a surprins pe Alcaraz prin retururi puternice pe parcursul luptei de două ore și 20 de minute, în care spaniolul a comis 17 erori neforțate de forehand.
Betano Toronto & Cincinnati
Toată emoția de la turneele ATP de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
Alcaraz a fost mai mereu frustrat de erorile sale neforțate, în timp ce numărul 14 mondial a arătat o tranziție lină de la apărare la atac pentru a ajunge în semifinale.
Spaniolul și-a crescut nivelul și a câștigat 10 puncte consecutive de la 2-3 în al doilea set, timp în care a lovit un tweener pe lângă Paul care a ridicat publicul din Toronto în picioare. Dar Paul a fost cel care a câștigat după un break în al șaselea joc din setul final Americanul a câștigat 76% din puncte cu primului său serviciu în decisiv și acest fapt a făcut diferența în final.
picture

Alcaraz, OUT în sferturi de la Toronto! liderul ATP, eliminat de Tommy Paul după un meci în 3 seturi

Semifinalist la Australian Open din acest an, Paul îl va întâlni în semifinale pe a șaptea cap de serie, Jannik Sinner. Jucătorul din New Jersey se află pe locul 12 în clasamentul live ATP și poate ajunge în Top 10 cu un succes la Toronto.
Alcaraz, care a strâns 6 titluri în acest sezon, a suferit prima sa înfrângere de la Roland Garros. A fost, de asemenea, spaniolul a pierdut în premieră în sferturi de finală de 10 apariții din acest an. Alcaraz l-ar putea întâlni pe Paul săptămâna viitoare la Cincinnati, unde este din nou cap de serie. Alcaraz - Paul s-ar putea repeta în turul al treilea al Mastersului din Statele Unite.
Citește și:

Daniil Medvedev, eliminat în sferturi

A fost o noapte neagră pentru cei mai buni jucători de pe tabloul principal de la Mastersul ATP de la Toronto. Favoritul al doilea, Daniil Medvedev s-a prăbușit în fața lui Alex De Minaur la capătul unui meci în care rusul nu a putut să-și facă jocul obișnuit. Medvedev a căndus cu 5-3 în primul set, a avut o minge de set, dar a pierdut în tiebreak. Australianul De Minaur a reușit să se impună în două seturi la capătul unui meci care a durat peste 2 ore. Medvedev a încheiat meciul cu 7 ași, dar și 8 duble greșeli, iar diferența s-a făcut la punctele obșinute cu primul serviciu. De Minuar a fructificat 80% dintre ele, în timp ce Medvedev s-a oprit la 54%.
picture

Alex De Minaur l-a eliminat pe Daniil Medvedev în sferturi la Toronto

Pentru De Minaur se anunță o primă semifinală a carierei în turneele de Masters foarte tare împotriva lui Davidovich Fokina. Spaniolul a trecut la Toronto de Zverev și Ruud și este și el la prima apariție într-o semifinală de Masters jucată pe hard. În 2022, Davidovich Fokina a pierdut finala de la Mastersul din Monte Carlo în fața lui Tsitsipas.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo