Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Daniil Medvedev, moment penibil la Toronto. Gafa unui jurnalist a devenit virală: "Ce-ți lipsește?!"

Irina Aldea

Publicat 12/08/2023 la 21:02 GMT+3

Daniil Medvedev a fost protagonistul unui moment jenant la conferința de presă de după eliminarea de la Toronto. Un jurnalist l-a întrebat pe rus ce îi lipsește pentru a cuceri un titlu de Grand Slam, trecând cu vederea total titlul câștigat la US Open în 2021.

Alex De Minaur l-a eliminat pe Daniil Medvedev în sferturi la Toronto

Daniil Medvedev a fost eliminat de la turneul Masters 1000 de la Toronto de către Alex De Minaur în faza sferturilor de finală. Australianul de pe locul 18 ATP s-a impus cu scorul de 7-6 (7), 7-5, la capătul unui meci care a durat două ore și 4 minute de joc. Rusul a mers imediat după eliminare la conferința de presă, acolo unde a avut parte de un moment penibil.
Betano Toronto & Cincinnati
Toată emoția de la turneele ATP de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
Un jurnalist din sala de conferințe nu a fost neapărat curios de sentimentele lui Medvedev de după eliminarea de la Toronto și a simțit nevoia să-l întrebe ce-i lipsește pentru a cuceri în sfârșit un turneu de Grand Slam. Între timp, Medvedev, campionul de la US Open din 2021, l-a ascultat "cuminte" pe jurnalist afișându-și nedumerirea.
CITEȘTE ȘI:

Daniil Medvedev, moment penibil la Toronto. Gafa unui jurnalist a devenit virală

"Nu are legătură cu jocul întrebarea mea, dar ai fost foarte aproape de asta, dar îți lipsește ceva pentru a câștiga un Grand Slam, pentru a face acest pas final, ce anume îți lipsește? Mulțumesc!", a fost întrebarea care a accentuat tăcerea în sala de conferințe. Vizibil nedumerit, Medvedev a răspuns cu o întrebare: "Un grand slam despre care vorbești?". Cu o precizare, reporterul a spus: "Da. Un Grand Slam".
Chiar și mai nedumerit acum, rusul a întrebat din nou: "Păi, vrei să spui - când?". În final, Medvedev a oferit un răspuns fair-play, fără a-i atrage atenția jurnalistului cu privire la titlul pe care l-a cucerit în 2021 la US Open, atunci când l-a învins în minimum de seturi pe Novak Djokovic, cel care dacă ar fi câștigat, ar fi reușit Calendar Grand Slam – câștigarea tuturor celor patru Grand Slam-uri în același sezon competițional.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo