Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jannik Sinner, boost de încredere după victoria de la Toronto! "Mai multă putere, mai multă foame"

Bianca Dumitru

Actualizat 14/08/2023 la 13:05 GMT+3

Jannik Sinner s-a impus aseară în finala turneului de la Toronto, învingându-l în două seturi pe Alex De Minaur. După ce și-a adjudecat primul titlu Masters, italianul s-a arătat încântat, dar și determinat să lupte în continuare pentru cele mai importante trofee.

Așa a câștigat Jannik Sinner primul său titlu Masters, la Toronto, după ce l-a învins pe De Minaur

Jannik Sinner a câștigat aseară finala turneului de la Toronto, adjudecându-și primul titlu Masters din carieră. Italianul l-a învins în două seturi pe Alex De Minaur, scor 6-4, 6-1, după o oră și 30 de minute de joc.
Betano Toronto & Cincinnati
Toată emoția de la turneele ATP de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
La finalul partidei, sportivul de pe locul 8 ATP a spus că succesul din Canada îl face foarte fericit, dar îl și motivează să dea totul în continuare și să muncească și mai mult pentru a-și atinge obiectivele.
Sinner a vorbit și despre cum i-a fost toată săptămâna petrecută la Toronto, unde a trecut de adversari ca Matteo Berrettini, Gael Monfils sau Tommy Paul, declarându-se mândru de modul în care a gestionat presiunea.
"Acest titlu înseamnă foarte mult, un rezultat grozav pe care îl pot împărtăși cu toți oamenii care îmi sunt apropiați. Facem lucrurile corect și muncim foarte mult, acest rezultat ne face să ne simțim mai puternici, dar și cu mai multă foame de muncă chiar și mai grea pe viitor.
Sunt mândru de cum am gestionat situația. Fiecare adversar de aici a fost dificil. Am simțit presiunea, dar cred că am gestionat-o bine, încercând să joc punct după punct. I-am tratat pe toți cu respect pe teren, așa că sunt mulțumit de cum m-am descurcat aici", a declarat Jannik Sinner.
Citește și:

SINNER S-A INSPIRAT DE LA DJOKOVIC ÎNAINTEA FINALEI DE LA TORONTO

"Îmbrățișez presiunea. Când simți presiune, este ceva pozitiv. Este un privilegiu pe care îl ai, nu mulți jucători au așa ceva.
Alex este un jucător incredibil. Arată asta aici, în acest turneu, iar cu o săptămână înainte a ajuns în finala de la Los Cabos. Să sperăm că va fi un meci grozav", spunea Jannik Sinner la conferința de presă dinaintea finalei.
Jurnaliștii prezenți la turneul din Canada au observat imediat cât de mult seamănă discursul italianului antrenat de Darren Cahill cu cel al lui Novak Djokovic.
De mai multe ori pe durata carierei sale, sârbul a transmis că e un privilegiu să simtă presiunea, asta pentru că aproape în fiecare săptămână joacă pentru a egala sau doborî câte un record.
Istoric vorbind, citatul "Presiunea e un privilegiu" îi aparține totuși fostei legendare tenismene, Billie Jean King.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo