Reacțiile de după descalificarea lui Nole de la Flushing Meadows continuă, chiar dacă au trecut mai bine de două zile de la regretabilul incident. În primul set al meciului disputat împotriva spaniolului Pablo Carreño Busta, supărat pentru că nu-i ieşea jocul, Djokovic, liderul ATP, a trimis mingea în spate, iar aceasta a lovit o arbitră de linie.
Sârbul mai făcuse un gest asemănător şi înainte, doar că nu a nimerit pe nimeni, lovind doar panourile cu reclame. Incidentul s-a produs la scorul de 6-5 pentru spaniol, după ce sârbul abia îşi pierduse serviciul. După ce a fost lovită, arbitra a căzut, iar Djokovic a mers imediat la ea pentru a-i verifica starea.
Arbitrul de scaun, Soeren Friemel, a decis la scurt după incident excluderea sârbului din turneu.
Tenis
Cât ghinion pentru Federer: nu scapă de probleme nici după retragere. Dezvăluirea făcută
ACUM 4 ORE
"O să mă descalifici? E cariera mea, e Grand Slam, e terenul central", a fost reacţia tenismenului sârb.

Navratilova îl urechează pe Djokovic, după atitudinea de la US Open

Acesta a refuzat să vină la conferința de presă, dar ulterior a dat un comunicat de presă prin care și-a cerut scuze pentru gestul făcut. Totuși, acest amănânunt nu e suficient pentru marea Martina Navratilova, care consideră că Nole a greșit de la început până la final, cu atitudinea sa.
"Pentru mine, a fost ca și cum te-ai despărți de cineva prin email. Îți e frică să o faci față în față. Ok, Novak Djokovic a comis o eroare, a fost nevoie de doar o fracțiune de secundă și nu a intenționat să facă rău. Dar, apoi, a avut timp suficient să analizeze și să înțeleagă faptul că a greșit. A preferat, însă, să fugă. Nu a avut curajul să vină în fața presei, la conferință, și să vorbească despre gestul său. Și-a cerut scuze, dar e ca și cum îți ceri scuze fără să o faci cu adevărat. Bineînțeles că îi pare rău că și-a pierdut cumpătul, dar ar fi trebuit să vină să vorbească în fața jurnaliștilor", a spus Martina Navratilova, citată de tennisworldusa.org.
Martina Navratilova este una dintre cele mai mari jucătoare de tenis din istorie. Născută în Cehoslovacia, aceasta a dominat autoritar anii '80 în tenisul feminin. A câștigat 18 turnee de Grand Slam doar la simplu, la US Open impunându-se de 4 ori (1983, 1984, 1986 și 1987).
Vodafone este sponsor oficial al transmisiunilor Eurosport de la US Open.
Tenis
"De asta cred că Halep e inocentă!". Un tenismen vine cu o variantă la care nu s-a gândit nimeni
ACUM 10 ORE
Tenis
Juan Carlos Ferrero încă are resentimente față de Sascha Zverev. Ce a spus antrenorul lui Alcaraz
IERI LA 11:03