Rafael Nadal se află în prezent în plin proces de recuperare după o accidentare la picior. Ibericul va reveni pe teren în perioada 16-18 decembrie pentru a lua parte la turneul demonstrativ de la Abu Dhabi, ca parte a pregătirii sale înainte de participarea la un turneu ATP în ianuarie, premergător primului Grand Slam al anului, Australian Open.
Câștigător a 20 de titluri de Grand Slam, Rafa Nadal a avut o reacție virulentă în momentul în care a vorbit despre vaccinare și mai ales despre cei care nu vor/nu sunt convinși de vaccin. Ibericul este de părere că oamenii care nu se vaccinează împotriva COVID-19 sunt egoiși.
Tenis
Casper Ruud a bifat prima victorie a carierei în fața lui Nadal! Ce "l-a încurcat" pe Rafa
IERI LA 15:52

Rafa Nadal, reacție virulentă cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19

"Când vezi că lucrurile merg rău, cauți o soluție. Cu toții ne-am săturat de această pandemie, au fost doi ani complicați și mulți oameni au rămas fără persoane dragi, care au murit. Înțeleg că unii oameni nu vor să se vaccineze, dar mi se pare o decizie foarte egoistă. Cu toții am suferit mult de la începutul pandemiei.
Nu știm 100% ce efecte va avea acest vaccin în viitor, dar trebuie să avem încredere în medici. Cu siguranță știm ce ne poate face virusul dacă nu suntem vaccinați. Situația din Spania este mult mai bună acum pentru că majoritatea oamenilor s-au vaccinat", a spus Nadal, pentru Marca.
După înfrângerea încasată de la Novak Djokovic în semifinalele de la Roland Garros, spaniolul în vârstă de 35 de ani a mai jucat doar două meciuri, în august, în cadrul turneului ATP de la Washington, unde a constatat că problemele fizice sunt mai serioase decât ar fi crezut. Nadal a spus pe 11 septembrie că urmează deja un tratament agresiv la Barcelona, prin care dorește să grăbească recuperearea.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Djokovic și-a făcut deja planul pentru 2023! La ce turneu își face pregătirea pentru Australian Open
27/11/2022 LA 19:54
Tenis
Nadal, aproape de dezastru în Chile! Forțele de ordine, depășite total de asaltul unui grup de fani
27/11/2022 LA 14:47