Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Noul "bad boy" din ATP și-a ieșit din minți la turneul de la Newport! "O să-l strâng de gât după meci!"

Irina Aldea

Publicat 20/07/2023 la 14:29 GMT+3

După Nick Kyrgios și Benoit Paire, un nou tenismen pare că merită să primească eticheta de "bad boy". Este vorba despre francezul Corentin Moutet, care a mai avut în trecut abateri de tot felul. La turneul de la Newport, francezul și-a ieșit complet din minți la meciul cu John Isner.

Corentin Moutet

Credit imagine: Getty Images

Corentin Moutet, ocupant al locului 73 ATP, a fost miercuri în centrul atenției la turneul de la Newport, acolo unde l-a întâlnit în optimile de finală pe John Isner (126 ATP). Americanul l-a învins pe Elliot Spizziri în două seturi în meciul de deschidere al turneului, pentru a pregăti confruntarea cu Isner. Între timp, americanul s-a calificat în turul al doilea al turneului ATP 250, după ce a obținut o victorie muncită cu 6-4, 2-6, 6-3 în fața lui Alex Bolt.
Isner a început meciul în forță, reușind un break decisiv pentru a-și adjudeca primul set cu 6-3. Și-a continuat forma foarte bună și în setul al doilea, pentru a se distanța decisiv la 4-2. În încercarea de a-l prinde pe american cu garda jos, Moutet a încercat un serviciu pe sub mână pe la spate. Cu toate acestea, efortul său s-a dovedit a fi în zadar.
CITEȘTE ȘI:

Noul "bad boy" din ATP și-a ieșit din minți la turneul de la Newport

John Isner s-a impus cu 6-3, 6-4 în fața francezului, obținând astfel două victorii consecutive pentru prima dată din februarie. Jucătorul în vârstă de 38 de ani a avut o prestație foarte bună, întrucât a transformat două mingi de break și a înregistrat un procentaj de 87% la primul serviciu.
"Nu ratează niciun prim serviciu, e o nebunie! Ieri m-am uitat la meciul lui timp de două ore și nu a pus în teren nici măcar un prim serviciu!", a transmis Moutet la Newport. În plus, francezul și-a ieșit total din minți în momentul în care un fan vocal a strigat pentru a-l încuraja pe Isner: "Are 70 de ani, o să-l strâng de gât după meci!", a spus Moutet făcând referire la suporterul cu pricina.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo