Organizatorii turneului de la US Open au anunțat cu multă bucurie că Simona Halep nu s-a retras de pe lista jucătoarelor care vor participa la turneul american, însă campioana noastră nu este la fel de încântată de prezența ei la turneu, de deplasarea până în Statele Unite ale Americii și de reglementările pe care americanii le impun sportivilor ajunși la Flushing Meadows.
Simona Halep a plecat azi spre Praga, acolo unde va evolua pentru prima dată după o pauză de aproape șase luni. Ea a declarat pe aeroport că dacă situația nu se schimbă în privința pandemiei de coronavirus, atunci NU va face deplasarea la US Open. Dacă ar alege totuși să meargă la New York, Simona Halep ar fi principala favorită a competiției, asta pentru că liderul mondial din WTA, Ashleigh Barty, a anunțat că nu va fi prezentă la ediția din acest an.

Simona Halep, OUT de la US Open?

Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
01/12/2022 LA 15:38
"În acest moment, nu merg la US Open. A fost un an ciudat, trebuie să ne obişnuim cu asta. Mi-a fost foarte dor de tenis, de aceea m-am înscris şi la proba de dublu de la Praga", a spus Halep, la plecarea spre Cehia. Cea mai bună performanţă a lui Halep la US Open a venit în 2015, atunci când a fost eliminată în semifinalele competiţiei de Flavia Pennetta, 1-6, 3-6.
US Open se va desfășura în perioada 31 august - 13 septembrie și va fi transmis în direct și în exclusivitate la Eurosport.
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
01/12/2022 LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02