Nicholas David Ionel, în vârstă de 17 ani, a câştigat titlul în proba de simplu a turneului ITF de al Heraklion (Grecia), dotat cu premii totale de 15.000 de dolari, după ce l-a învins, duminică, în finală, pe brazilianul Jordan Correia, al patrulea favorit, cu 6-4, 6-2. Ionel (548 ATP), al cincilea favorit, s-a impus după o oră şi 45 de minute în faţa sud-americanului de 22 de ani, care ocupă locul 535 în ierarhia mondială.
În sferturile de finală, Ionel a trecut de compatriotul Filip Jianu în minimum de seturi, scor 6-4, 6-1. Astfel, Nicholas David Ionel şi-a trecut în palmares al cincilea său titlu ITF, după cele patru obţinute anul trecut, la Braşov, Târgu Mureş şi Tabarka (Tunisia) - două. În urma acestei victorii, Ionel primește 10 puncte ATP și un premiu în valoare de 1.944 de euro.

Nicholas David Ionel, felicitat de antrenorul Serenei Williams

Laver Cup
Laver Cup : Top 5. Cele mai frumose mingi din prima zi
ACUM 10 ORE
Pe rețelele de socializare, primul care l-a felicitat pe Nicholas pentru obținerea celui de-al 5-lea titlu al carierei a fost antrenorul Serenei Williams, Patrick Mouratoglou. Printre comentarii și-au făcut imediat apariția noua revelație a tenisului feminin, Coco Gauff, dar și Marius Copil. Mouratoglou i-a transmis lui Nicholas că este mândru de el. Ionel se antrenează la academia tehnicianului francez.
Nicholas David Ionel, campion la dublu juniori la Australian Open, anul acesta, a trecut în primul tur de italianul Antonio Massara, cu 6-1, 6-4, în optimi l-a eliminat pe suedezul Marius Ruzgas, cu 6-2, 6-3, în sferturi l-a învins pe un alt junior român, Filip Cristian Jianu, al doilea favorit, cu 6-4, 6-1, iar în semifinale s-a impus cu 6-3, 6-3 în faţa americanului Vasil Kirkov.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Lovitura anului: Emma Răducanu este sfătuită să-l ia ca antrenor pe Darren Cahill
ACUM 11 ORE
Laver Cup
Laver Cup : Federer ovaționat de către fani la Boston
ACUM 12 ORE