Nicholas David Ionel, în vârstă de 17 ani, a câştigat titlul în proba de simplu a turneului ITF de al Heraklion (Grecia), dotat cu premii totale de 15.000 de dolari, după ce l-a învins, duminică, în finală, pe brazilianul Jordan Correia, al patrulea favorit, cu 6-4, 6-2. Ionel (548 ATP), al cincilea favorit, s-a impus după o oră şi 45 de minute în faţa sud-americanului de 22 de ani, care ocupă locul 535 în ierarhia mondială.
În sferturile de finală, Ionel a trecut de compatriotul Filip Jianu în minimum de seturi, scor 6-4, 6-1. Astfel, Nicholas David Ionel şi-a trecut în palmares al cincilea său titlu ITF, după cele patru obţinute anul trecut, la Braşov, Târgu Mureş şi Tabarka (Tunisia) - două. În urma acestei victorii, Ionel primește 10 puncte ATP și un premiu în valoare de 1.944 de euro.

Nicholas David Ionel, felicitat de antrenorul Serenei Williams

Roland Garros
Primele cuvinte ale chinezoaicei Zheng după ce a eliminat-o pe Simona Halep la Roland Garros
ACUM 11 MINUTE
Pe rețelele de socializare, primul care l-a felicitat pe Nicholas pentru obținerea celui de-al 5-lea titlu al carierei a fost antrenorul Serenei Williams, Patrick Mouratoglou. Printre comentarii și-au făcut imediat apariția noua revelație a tenisului feminin, Coco Gauff, dar și Marius Copil. Mouratoglou i-a transmis lui Nicholas că este mândru de el. Ionel se antrenează la academia tehnicianului francez.
Nicholas David Ionel, campion la dublu juniori la Australian Open, anul acesta, a trecut în primul tur de italianul Antonio Massara, cu 6-1, 6-4, în optimi l-a eliminat pe suedezul Marius Ruzgas, cu 6-2, 6-3, în sferturi l-a învins pe un alt junior român, Filip Cristian Jianu, al doilea favorit, cu 6-4, 6-1, iar în semifinale s-a impus cu 6-3, 6-3 în faţa americanului Vasil Kirkov.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland-Garros
Madison Keys - Caroline Garcia - Roland-Garros
ACUM 12 MINUTE
Tenis
Simona Halep, în genunchi după cel mai lung punct din setul 3 cu Zheng, în turul 2 la Roland Garros
ACUM 27 MINUTE