Nicholas David Ionel (19 ani, 311 ATP) a obţinut una dintre cele mai importante victorii din carieră, în faţa unui jucător de 25 de ani, care se află pe locul 189 în lume, dar care la finalul lui 2018 se afla pe locul 12 în ierarhia ATP. Coric, câştigător al Cupei Davis în 2018, a triumfat în două turnee importante în carieră, ajungând în 2020 până în sferturile US Open.
De remarcat că Borna Coric nu şi-a creat nicio minge de break în acest meci. Trebuie spus, totuşi, că talentatul croat trece printr-o perioadă foarte grea în acest moment, făcându-şi cu greu revenirea în elită după o accidentare gravă.
Ionel şi-a asigurat un cec de 1.460 de euro şi 9 puncte ATP, iar în optimi îl va avea adversar pe învingătorul dintre francezul Geoffrey Blancaneaux, al cincilea favorit, şi Filip Cristian Jianu.
Tenis
Simona Halep și-a aflat adversara din turul 2 la Toronto! Românca a învins-o o dată în acest an
ACUM 6 ORE
În alt meci, ucraineanul Oleksi Krutîh a dispus de brazilianul Daniel Dutra Da Silva cu 2-6, 7-6 (4), 7-6 (3).
Şase români se află pe tabloul principal de simplu la Iaşi, în afara lui Ionel şi Filip Jianu, regăsindu-se Marius Copil (adversar ucraineanul Oleg Prihodko), Cezar Creţu, Nicolae Frunză şi Ştefan Paloşi.
Sursa: Agerpres
Tenis
Organizatorii de la US Open au vrut să-i interzică pe ruși și bieloruși! La ce concluzie au ajuns
ACUM 9 ORE
Tenis
Nouă momente magice care au marcat cariera Serenei Williams în tenis. Lista realizată de Vogue
ACUM 11 ORE