Câștigător a 6 titluri de Grand Slam, Boris Becker este convins că Alexander Zverev va încerca în viitorul apropiat să facă pasul cel mare spre primul titlu major al carierei, dar și să urce pe prima poziție din clasament. Germanul spune că Zverev ar trebui să fie hotărât chiar de anul acesta să încerce să se apropie, iar la începutul anului viitor să fie primul. Zverev, clasat pe locul 4 în lume în prezent, a atins cea mai înaltă poziție, 3, în 2017.
Campion olimpic la JO de la Tokyo de anul acesta, Zverev a pătruns foarte devreme în Top 3 ATP, dar de atunci, din 2017, germanul nu a reușit să facă următorul pas în clasamentul ATP. Duminică, germanul l-a învins pe Frances Tiafoe în finala turneului de 500 de puncte de la Viena. Acum, Zverev va evolua la Masters-ul de la Paris și la Turneul Campionilor.
Tenis
Boris Becker, vehement cu Novak Djokovic: "Dacă vrea să participe la turnee, să respecte regulile!"
ACUM 15 ORE

Boris Becker crede că Zverev va deveni lider mondial în 2022

Fost antrenor al lui Novak Djokovic, Boris Becker este convins că al său compatriot, Alexander Zverev, are capacitatea de a deveni lider mondial anul viitor: "Sascha a devenit cu adevărat un jucător de clasă mondială. Scopul lui este acum să câștige cât mai multe puncte în sezonul de hard indoor, astfel încât să se poată lupta pentru a deveni numărul 1 anul viitor și poate chiar să țintească să câștige la Melbourne.
Eu sunt sigur că el va reuși să ajungă acolo unde-și propune. În 2022 vom avea parte de multe surprize, iar Djokovic nu va avea de luptat pentru locul 1 doar cu Daniil Medvedev. Cu siguranță se va da o luptă pentru acest obiectiv, e un scop important pentru toți jucătorii de top", a spus Becker, potrivit We Love Tennis.
Turneul ATP Masters 1000 de la Paris-Bercy a început astăzi și poate fi urmărit pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
"Federer, Nadal și Djokovic nu sunt de neînlocuit!" Medvedev promite show de la noua generație
ACUM 18 ORE
Tenis
Numirea lui Beltz, o idee rea pentru Emma Răducanu? Mats Wilander: "Să caute să se dezvolte singură"
ACUM 18 ORE