Câștigător a 6 titluri de Grand Slam, Boris Becker este convins că Alexander Zverev va încerca în viitorul apropiat să facă pasul cel mare spre primul titlu major al carierei, dar și să urce pe prima poziție din clasament. Germanul spune că Zverev ar trebui să fie hotărât chiar de anul acesta să încerce să se apropie, iar la începutul anului viitor să fie primul. Zverev, clasat pe locul 4 în lume în prezent, a atins cea mai înaltă poziție, 3, în 2017.
Campion olimpic la JO de la Tokyo de anul acesta, Zverev a pătruns foarte devreme în Top 3 ATP, dar de atunci, din 2017, germanul nu a reușit să facă următorul pas în clasamentul ATP. Duminică, germanul l-a învins pe Frances Tiafoe în finala turneului de 500 de puncte de la Viena. Acum, Zverev va evolua la Masters-ul de la Paris și la Turneul Campionilor.
Tenis
Alexander Zverev, avertisment pentru rivali înainte de revenire, după ce a ratat "obiectivul vieții"
ACUM 10 ORE

Boris Becker crede că Zverev va deveni lider mondial în 2022

Fost antrenor al lui Novak Djokovic, Boris Becker este convins că al său compatriot, Alexander Zverev, are capacitatea de a deveni lider mondial anul viitor: "Sascha a devenit cu adevărat un jucător de clasă mondială. Scopul lui este acum să câștige cât mai multe puncte în sezonul de hard indoor, astfel încât să se poată lupta pentru a deveni numărul 1 anul viitor și poate chiar să țintească să câștige la Melbourne.
Eu sunt sigur că el va reuși să ajungă acolo unde-și propune. În 2022 vom avea parte de multe surprize, iar Djokovic nu va avea de luptat pentru locul 1 doar cu Daniil Medvedev. Cu siguranță se va da o luptă pentru acest obiectiv, e un scop important pentru toți jucătorii de top", a spus Becker, potrivit We Love Tennis.
Turneul ATP Masters 1000 de la Paris-Bercy a început astăzi și poate fi urmărit pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Djokovic și-a făcut deja planul pentru 2023! La ce turneu își face pregătirea pentru Australian Open
27/11/2022 LA 19:54
Tenis
O fostă campioană, atac la Djokovic după ce sârbul nu a fost nominalizat la premiul pentru fair-play
26/11/2022 LA 15:39