În ciuda vârstei înaintate, Bollettieri continuă să se fie activ la celebra sa Academie de tenis, chiar dacă de pregătirea propriu-zisă a jucătorilor se ocupă în acest moment alți tehnicieni. Nick supervizează însă totul și îi consiliază pe sportivii care trec pragul stabilimentului din Bradenton, Florida.
Zilele trecute, Bollettieri s-a prăbușit pe teren, iar o ambulanță l-a dus de urgență la spital. Apropiații s-au temut de un posibil infarct sau de un AVC, însă medicii au constatat că acesta a avut o criză din cauza unor probleme la rinichi. În acest moment, situația lui Nick este una stabilă.
"S-a prăbușit pe teren în timp ce preda o lecție de tenis, așa cum face zi de zi. M-a sunat, am vorbit cu el și era într-o stare de spirit bună, cu excepția faptului ca el nu a ajuns niciodată pe mâna doctorilor până acum", a dezvăluit fostul jucător Jimmy Arias pentru Tennis Channel.
Tenis
BREAKING NEWS | ATP: Se va juca fără puncte în clasament la Wimbledon
ACUM 5 ORE
Bollettieri a stat, de-a lungul timpului, în spatele unor nume imense din tenisul mondial: Andre Agassi, Jim Courier, Monica Seles sau Mary Pierce. De asemenea, Maria Sharapova, Daniela Hantuchova, Jelena Jankovic, Sabine Lisicki, Sara Errani, Tommy Haas, Max Mirnyi, Xavier Malisse, Venus Williams, Serena Williams, Martina Hingis, Anna Kournikova, Marcelo Rios sau Kei Nishikori au fost ghidați, într-un fel sau altul, de marele antrenor american.
https://i.eurosport.com/2020/05/14/2818725.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland Garros
România intră în luptă cu 7 jucătoare la Roland Garros! Buzărnescu a prins tabloul principal
ACUM 6 ORE
Roland Garros
Mihaela Buzărnescu a ratat calificarea pe tabloul principal de la Roland Garros
ACUM 8 ORE