În vârstă de 25 de ani, Nick Kyrgios este cunoscut în circuitul masculin de tenis în primul rând pentru derapajele comportamentale, atât de pe teren, cât și din afara lui, dar și pentru spectacolul unic pe care-l face atunci își dorește să-și surprindă adversarii, lucru pe care-l face destul de des. Kyrgios s-a evidențiat la cel mai înalt nivel și pentru faptul că le-a administrat câteva înfrângeri dureroase unora dintre cei mai mari tenismeni din istorie – Rafael Nadal (3-5) și Novak Djokovic (2-0).
Rebelul circuitului masculin de tenis, Kyrgios, a dezvăluit, în sfârșit, ce obiectiv are în circuitul mondial de tenis. Mai multe voci din sportul alb au spus de-a lungul timpului că australianul are potențial să câștige titluri de Grand Slam, însă Kyrgios nu se gândește la asta: “Personal, nu mi-am propus niciodată să câștig un titlu de Grand Slam. Vreau să fac totul așa cum îmi doresc, vreau să mă distrez pe teren și să joc în stilul meu. Pentru mine, asta e cel mai important. În plus, nu cred că organismul meu ar putea duce șapte meciuri la un turneu major, probabil că aș juca pentru trei sau patro ore în fiecare meci. Vreau să mă relaxez, cred că sportul e luat prea în serios”.

Nick Kyrgios nu se gândește la performanță

Australian Open
Australian Open Live Blog | Berrettini - Nadal și Barty - Keys, primele semifinale
ACUM 4 ORE
Australianul a adoptat de asemenea subiectul antrenorilor din tenis. Kyrgios este de părere că tehnicienii sunt plătiți cu prea mulți bani. El spune că e prea egoist pentru a se gândi să-și angajeze un antrenor full-time: "Personal, cred că un antrenor este o pierdere de timp pentru că eu cred că ei primesc prea mulți bani. Ar fi o pierdere de timp pentru ei, ar fi un coșmar și nu cred că e vreunul pregătit să se ocupe de mine".
  • Cel mai bun rezultat la turneele de Grand Slam: Sferturi de finală la Australian Open în 2015 și sferturi de finală la Wimbledon în 2014
  • Cea mai bună clasare a carierei: locul 13 ATP (24 octombrie 2016)
  • Titluri câștigate în carieră: 6
  • Recordul întâlnirilor cu Roger Federer: 1-7
  • Recordul întâlnirilor cu Rafael Nadal: 3-5
  • Recordul întâlnirilor cu Novak Djokovic: 2-0

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Australian Open
Daniil Medvedev: "Oamenii care mă huiduie, probabil, au un coeficient de inteligență scăzut"
20/01/2022 LA 12:05
Australian Open
Kyrgios, spectacol total la Australian Open! De la o dispută cu arbitrul la dans pentru suporteri
20/01/2022 LA 10:42