Nick Kyrgios este unul dintre cei mai carismatici jucători din circuitul ATP. Stilul său nonconformist a atras atenția asupra lui, atât în mod pozitiv, cât și în mod negativ. După ce a spus că se simte ciudat legat de cariera sa și că nu știe cât va mai continua în tenis, australianul în vârstă de 26 de ani a vorbit la Washington și despre cum crede că personalitatea sa a făcut bine tenisului. "Undeva în adâncul meu știu că fac lucruri bune pentru acest sport. Ai nevoie de asemenea personalități. Mă simt rezistent, am fost în aceeași situație ca Naomi Osaka. Din punctul meu de vedere, am fost de 20 de ori mai rău decât Osaka, dar ea și alți sportivi nu primesc mesaje de ură sau amenzi ridicol de uriașe. M-am confruntat cu toate aceste lucruri", a spus Nick Kyrgios, potrivit Tennis Majors.
Australianul este de părere că jucătorii sunt tratați diferit, iar acest lucru este benefic tenisului: "În loc să crucificăm o personalitate, mai bine acceptăm că este diferit. Nu trebuie tratat ca și cum ar fi Roger Federer sau Marin Cilic. Trebuie să tratăm fiecare persoană așa cum este", a mai spus Kyrgios.
https://i.eurosport.com/2021/08/03/3191773.jpg
Australian Open
Ce crede Craig Tiley despre participarea lui Djokovic la Australian Open 2023
ACUM UN MINUT

Nick Kyrgios revine în circuit la Washington

Nick Kyrgios se află în capitala Statelor Unite ale Americii pentru a participa la turneul ATP 500 de la Washington. Australianul de pe locul 77 ATP va juca în această noapte în primul tur cu americanul Mackenzie McDonald (107 ATP). În acest an, Nick Kyrgios a participat doar la patru turnee, ultimul fiind cel de la Atlanta de săptămâna trecută, acolo unde a fost eliminat de Cameron Norrie în optimi.
De asemenea, Nick Kyrgios va participa la Washington și în proba de dublu, acesta făcând pereche cu americanul Francis Tiafoe. Cei doi vor juca în primul tur împotriva lui Rohan Bopanna și proaspătul medaliat cu argint de la Tokyo în proba de dublu, Ivan Dodig.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.