Mats Wilander consideră că Andy Murray nu ar trebui să mai accepte wild card-uri la turneele de Grand Slam pentru că astfel le ia șansa unor tineri jucători să se facă remarcați pe cea mai mare scenă a tenisului mondial.
Murray a primit un wild card pentru Roland Garros 2020 însă a pierdut în prima rundă duminică (6-1, 6-3, 6-2) cu Stan Wawrinka, cea mai categorică înfrângere a sa la un Grand Slam.
”Sunt îngrijorat pentru Andy Murray. Devin dezamăgit. Este oare dreptul lui să facă acest lucru? De ce? Și eu am făcut-o și nu ar fi trebuit, a fost cea mai mare greșeală din cariera mea. Cred că Andy Murrray trebuie să nu se mai gândească doar la el și să își amintească cine a fost”, a declarat Wilander pentru Eurosport.
Laver Cup
Echipa Europei a câștigat Laver Cup. Echipa Lumii nu a avut nicio șansă
ACUM 2 ORE

Răspunsul lui Nick Kyrgios

Aceste declarații ale lui Wilander nu i-au picat deloc bine lui Nick Kyrgios. Australianul a ținut să îi răspundă legendarului Matts Wilander pe Twitter.
”Tocmai am citit ce a spus Wilander despre Andy Murray. Taci din gură Matts, nimănui nu îi pasă. Muzz, vreau să știu că oricât de mult o să mai joci, noi te apreciem și ne bucurăm de tenisul tău. Eu nu am văzut niciodată un punct jucat de Mats Wilander”, a scris Kyrgios.
Mats Wilander a câștigat între 1982 și 1988 șapte titluri de Grand Slam (trei la Roland Garros, trei la Australian Open și unul la US Open) și încă un titlu de Grand Slam la dublu (Wimbledon).
Tenis
Mihaela Buzărnescu a pierdut finala de la Valencia! Câte poziţii va urca în clasamentul WTA
ACUM 6 ORE
Tenis
Roger Federer nu se lasă! Anunț despre revenirea lui pe teren
ACUM 8 ORE