Nick Kyrgios, considerat unul dintre cei mai rebeli jucători de tenis, a profitat de pauza competiţională din circuitul ATP, ca urmare a restricţiilor impuse de pandemia de coronavirus, pentru a-și face un nou tatuaj pentru a aduce un omagiu fostului mare baschetbalist Kobe Bryant şi starului LeBron James.
Australianul a publicat pe contul personal de Instagram un videoclip în care tatuajul era în stadiul de producere. Kyrgios, care va împlini în curând 25 de ani, a transmis în videoclipul cu pricina că este este cel mai tatuat jucător de tenis din circuit, iar că acest fapt nu a făcut decât să-i facă pe oameni să-l judece și mai aspru decât o făceau.
Tenis
Kyrgios: "Nu Federer e idolul meu!". Ce jucător l-a impresionat cel mai mult
03/04/2020 LA 06:46

Mesaj fără precedent al lui Nick Kyrgios

Eram deja unul dintre cei mai tatuați jucători de tenis, dar acum sunt cu siguranță cel mai tatuat. Știți... tenisul e sportul albilor, oamenilor cu tradiții, nu are nimic în comun cu NBA, cu baschetul, un sport în care aproape toți sunt tatuați. De asta sunt tratat în halul ăsta, de asta sunt atât de criticat. Nu pentru că aș fi făcut ceva greșit, dar felul meu de a fi și imaginea sunt chestii pe care tenisul nu le-a mai văzut înainte. Tenisul e un altfel de sport.
Nick Kyrgios, care a fost bun prieten cu Kobe Bryant, decedat într-un tragic accident de elicopter, a purtat tricoul echipei Los Angeles Lakers la intrarea sa pe arena Rod Laver cu ocazia primului turneu de Grand Slam al anului, la meciul pierdut în optimile de finală în faţa lui Rafael Nadal (6-3, 3-6, 7-6, 7-6 în favoarea spaniolului). Câteva săptămâni mai târziu, australianul în vârstă de 24 de ani a decis să aducă un omagiu în maniera sa făcându-şi un tatuaj cu chipul fostei legende pe braţul stâng. În noul tatuaj apare şi un alt star al lui Lakers, LeBron James.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
US Open
US Open: Top 3 "Tweener" la Flushing Meadows 2021
13/09/2021 LA 14:27
Tenis
Se retrage Nick Kyrgios din tenis? "Rebelul" din circuit a dat cărțile pe față la Washington
02/08/2021 LA 14:27